Món Esport
Quan i on veure el Girona-Barça de Lliga

El partit entre el Girona i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest dissabte 28 de gener a les 16:15h a Montilivi. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets DAZN LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Martí Palau. El Barça encadena quatre victòries consecutives i vol continuar amb aquesta bona dinàmica a Montilivi, on hi trobarà un Girona que, de la mà de Míchel, ha aconseguit crear una proposta de futbol atractiva i que enganxa la seva afició. Els gironins venen d’una dura i polèmica derrota a l’Estadi de la Ceràmica i voldran oblidar-ho plantant cara als culers. Un derbi català que promet emocions fortes.

L’alineació del Girona

Míchel Sánchez no podrà comptar amb Santi Bueno davant el Barça, ja que va veure la targeta vermella contra el Vila-real. Aquesta és l’única baixa sensible dels gironins, a banda de les ja consegudes de David López, Ibrahima Kebé i Reinier. Davant d’això, és probable que la parella de centrals sigui Bernardo-Juanpe, com els vells temps. En punta d’atac, existeix el dubte entre Cristhian Stuani o el ‘Taty’ Castellanos, tot i que sembla que l’argentí ja està recuperat de les seves molèsties. A banda d’això, s’esperen poques sorpreses a la resta de l’onze. L’alineació del Girona contra el Barça podria ser: Gazzaniga; Arnau, Juanpe, Bernardo, Miguel; Oriol Romeu, Aleix García, Yangel Herrera; Toni Villa, Castellanos i Riquelme.

Jugadors del Girona celebren el gol de David López contra l'Athletic Club | Girona FC
Jugadors del Girona celebren un gol de David López | Girona FC

L’alineació del Barça

A la roda de premsa prèvia al viatge a Girona, Xavi Hernández ja va insinuar que hi hauria rotacions a Montilivi. La gran càrrega de partits que té la plantilla blaugrana obliguen el tècnic terrassenc a fer canvis a l’onze. La defensa és la zona on hi ha més dubtes: Jules Koundé i Ronald Araújo -o els dos-, podrien descansar, donant entrada a Sergi Roberto i Marcos Alonso. Andreas Christensen també podria quedar-se a la banqueta. A partir d’aquí, Xavi haurà de decidir si manté l’esquema de quatre migcampistes o torna al 4-3-3, amb dos extrems oberts. Pedri o Gavi podrien descansar a la sala de màquines. Depenent de l’esquema, podria donar entrada a Raphinha o Ferran Torres. Tenint en compte tot això, l’alineació del Barça podria ser: Ter Stegen; Sergi Roberto, Araújo, Marcos Alonso, Jordi Alba; Busquets, Frenkie de Jong, Gavi; Dembélé, Ansu Fati i Raphinha.



Més notícies
Samu Sáiz, exjugador del Girona | Europa Press
El Girona ven un dels artífexs de l’últim ascens a Primera
Notícia: El Girona ven un dels artífexs de l’últim ascens a Primera
Comparteix
Samu Sáiz s'acomiada d'un club que necessitava fer espai en la seva plantilla
Dani Alves, durant un partit amb la selecció olímpica del Brasil | Europa Press
L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Notícia: L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Comparteix
Inicialment, el futbolista negava conéixer la noia presumptament violada, però ara assegura que van tenir relacions sexuals consentides
Joan Laporta i Marcos Alonso escenifiquen la renovació del jugador | FC Barcelona
El Barça renova Marcos Alonso una temporada més
Notícia: El Barça renova Marcos Alonso una temporada més
Comparteix
L'entitat blaugrana ha anunciat l'acord de renovació amb el lateral esquerre fins a 2024
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi explica quin és el principal defecte que està tenint el Barça
Notícia: Xavi explica quin és el principal defecte que està tenint el Barça
Comparteix
El tècnic del Barça ha lloat Míchel i el Girona i ha explicat que el preocupa no sentenciar els parits a temps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa