Arriba l’hora de la veritat per al Futbol Club Barcelona. Després d’un gran mercat de fitxatges d’estiu i d’un principi de temporada convincent, el Barça de Xavi Hernández tindrà l’oportunitat de saber quin és el seu nivell real en enfrontar-se a un dels millors equips d’Europa en un dels estadis més complicats del món: el Bayern de Munic a l’Allianz Arena. El partit correspon a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. Ambdós conjunts van sumar els tres punts la setmana passada, així que qui guanyi aquest duel posarà un peu als vuitens de final. Per tant, tots dos equips s’hi estaran jugant moltíssim.

L’anàlisi del Bayern de Munic, el rival

És de sobres conegut que el Bayern de Munic és una de les bèsties negres del Barça. Totes les vegades que s’han enfrontat els darrers anys han acabat en pallissa dels alemanys als catalans. De fet, el Barça no ha guanyat mai a Munic i de les tretze vegades en les quals s’han trobat aquests dos conjunts en partit oficial, els blaugranes només han aconseguit dues victòries. El Bayern és un equip molt contundent, que planteja els duels a un intercanvi de cops en el qual guanya qui sigui capaç de resistir més cops i contraatacar més fort durant els noranta minuts. El Barça, això sí, té dues bones notícies: els bavaresos encadenen tres empats consecutius a la Bundesliga i una de les seves estrelles, Kingsley Coman, està lesionat.

L’alineació del Barça

El Barça, per la seva banda, arriba a aquest partit amb velocitat de creuer. Després d’una primera jornada de Lliga on un empat contra el Rayo Vallecano va deixar alguns dubtes, la resta de duels han acabat amb golejades favorables als blaugranes. El gran responsable d’això és, justament, qui havia estat l’estrella del Bayern de Munic durant tota una dècada: Robert Lewandowski. El davanter polonès està demostrant un nivell excels en aquest inici de curs i ja ningú qüestiona que s’hagin pagat quaranta-cinc milions d’euros per un futbolista de trenta-quatre anys. Que ell sigui capaç de fer mal al seu exequip o no determinarà en gran part el resultat d’aquest Bayern-Barça. Aquesta podria ser l’alineació de Xavi: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Eric, Balde; Busquets, Gavi, Pedri; Dembélé, Lewandowski, Raphinha.

Bayern-Barça: horari i televisió

El partit entre el Bayern de Munic i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà aquest dimarts tretze de setembre a les 21:00h a l’Allianz Arena de Baviera. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe al web i al compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça, en l'arribada de l'equip a Munic | FC Barcelona
Els cinc arguments del Barça per creure en la victòria contra el Bayern
Notícia: Els cinc arguments del Barça per creure en la victòria contra el Bayern
Comparteix
El club blaugrana pot trencar diverses ratxes, i Lewandowski seguir el seu idil·li contra els seus exequips
Thomas Müller, durant un partit contra el Barça | Europa Press
El Barça ja li ha marcat un gol al Bayern abans de l’inici del partit
Notícia: El Barça ja li ha marcat un gol al Bayern abans de l’inici del partit
Comparteix
La prèvia està sent molt diferent de les darreres temporades i els bavaresos es mostren molt menys optimistes que en les ocasions recents
Xavi Hernández, en la darrera visita del Barça al camp del Bayern de Munic | Europa Press
La petició de Xavi al barcelonisme abans del partit contra el Bayern
Notícia: La petició de Xavi al barcelonisme abans del partit contra el Bayern
Comparteix
El tècnic català del Barça ha atès els mitjans de comunicació abans del partit de Champions
Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern de Munic | Europa Press
Esclata una crisi al vestidor del Bayern abans del partit contra el Barça
Notícia: Esclata una crisi al vestidor del Bayern abans del partit contra el Barça
Comparteix
Els jugadors estan farts de la poca capacitat d'autocrítica de Nagelsman, l'entrenador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa