Jordi Roche ha descartat presentar-se a les eleccions del Barça, segons ha informat Mundo Deportivo. L’empresari i expresident de la Federació Catalana de Futbol, que feia mesos que es plantejava la possibilitat de lluitar per convertir-se en el màxim dirigent del club blaugrana, ha pres aquesta decisió després de reunir-se aquest dilluns al vespre amb el seu equip de treball, sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicació citat.

El motiu de Roche per no liderar cap precandidatura rau, bàsicament, en els problemes econòmics que pateix el Barça per culpa del model de gestió insostenible de Josep Maria Bartomeu i, és clar, la crisi provocada pel coronavirus. Això no vol dir que la qüestió financera sigui l’única que el porti a deixar de banda les seves aspiracions. D’aquesta forma, una opció cridada a aglutinar bona part dels vots del continuisme –per la bona relació de l’expresident de l’FCF amb Sandro Rosell– s’esvaeix.

De moment, per tant, la llista de precandidats als comicis del Barça no augmenta. Agustí Benedito, Víctor Font, Toni Freixa, Jordi Farré i Lluís Fernández Alá continuen sent els participants confirmats en una cursa electoral del Camp Nou a la qual se sumaran, en els pròxims dies o setmanes, Joan Laporta, Xavi Vilajoana i Emili Rousaud, encara que és possible que l’últim no lideri cap projecte i prefereixi afegir-se a alguna de les altres precandidatures.Més notícies

Diversos grups d’opinió del Barça exigeixen la convocatòria immediata d’eleccions

Bots Blaugranes, Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana i Cor Blaugrana mostren la seva perplexitat davant la negativa de la comissió gestora que dirigeix el club culer a fixar la data per als comicis

Cor Blaugrana reenvia al Barça la denúncia contra Bartomeu

El grup de socis culers trasllada a la comissió gestora les accions legals que va emprendre contra l’expresident blaugrana per “incompliment greu dels estatuts”

Comentaris

    un mes Novembre 10, 2020 | 11:40
    Els nuñistes volen que el "marrón" eonòmic que han provocat sel quedin uns altres i tornar quan el club torni a estar amunt i poder fer de les seves com el 2010!!!

Nou comentari