Moix, exvicepresident de Bartomeu: “No és just dir que hem deixat el club a prop de la fallida”

"La pandèmia ens ha afectat més a nosaltres que al Madrid", confessa

Jordi Moix, exvicepresident econòmic del Barça, ha concedit una entrevista al Tot costa de Catalunya Ràdio i ha analitzat la greu situació financera que travessa el club blaugrana. L’exdirectiu de Josep Maria Bartomeu ha recordat que les xifres que la memòria econòmica va revelar aquest dilluns “ja es van explicar l’octubre del 2020” i ha titllat “d’injust” dir que l’entitat culer està “a prop de la fallida”.

“No és just dir que hem deixat el club a prop de la fallida. El deute net és de 488 milions, no de 1.200”, ha declarat Moix, que tot i això ha confessat que “la pandèmia ens ha afectat més a nosaltres que al Madrid”. “Per poder competir i incloure els millors jugadors del món i renovar-los s’havien de generar uns ingressos que es van aturar”, ha valorat l’exvicepresident econòmic del Barça.

Contràriament al que va declarar a finals del 2020, i tal com va destapar la memòria, “sí que hi ha una garantia per al crèdit de 90 milions d’euros que ens ha concedit Goldman Sachs”, però això “no hipoteca el club”.

Més informació

Nou comentari