Món Esport
Jordi Mestre, exvicepresident del Barça, carrega contra Rousaud: “S’ha emborratxat de poder”

Jordi Mestre, exvicepresident esportiu del Barça, ha assegurat en una entrevista a RAC1 que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu ja estava dividida abans que ell presentés la seva dimissió l’estiu del 2019 i que, de fet, aquest va ser el motiu de la seva renúncia al càrrec. “És una junta dividida. Jo ja ho veia i per això me’n vaig anar. No tots menjàvem del mateix plat, d’això no hi ha cap dubte”, ha declarat un Mestre al qual “no em sorprèn que ara hagi explotat tot això”.

“Ja es veia que hi havia certs sectors dins de la junta directiva del Barça que són irreconciliables. Pel que sembla des de fora, la cosa és greu. Quan les coses no funcionen, t’adones de qui és qui. Les coses com són.”, ha afegit al respecte l’exdirectiu culer responsable de la direcció esportiva, que també s’ha mostrat molt crític amb la roda d’entrevistes que ha realitzat Emili Rousaud després que Bartomeu li exigís la seva dimissió: “Els draps bruts s’han de rentar a casa”.

“Si tens problemes i els difons sense fre, no fas cap favor a ningú. Com a directiu has de saber aguantar la pressió, sobretot al Barça. Ell diu que Bartomeu s’ha emborratxat de poder, però potser és al revés i és ell qui ho ha fet. Si a mi el president em demana que me’n vagi, ho tindria molt clar: agafaria les meves coses i me n’aniria”, ha reflexionat sobre el futur exvicepresident institucional del Barça. “Conec bé Bartomeu i sap encaixar les crítiques. Dubto que hagi demanat la seva dimissió perquè l’hagin criticat”, ha sentenciat al respecte.Més notícies

Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu

Notícia: Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu
Comparteix
El vicepresident institucional critica públicament el president del Barça i li deixa clar que “no he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho”
Notícia: Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu - Mobile

Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius

Notícia: Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius
Comparteix
El president del Barça vol remodelar la junta directiva blaugrana abans del darrer any del seu mandat
Notícia: Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius - Mobile

Nou comentari

Comparteix