Món Esport
Jordi Farré regalarà tatuatges i pizzes als socis que signin la seva precandidatura
  • CA

Jordi Farré ha presentat aquest dimecres la seva seu de cara a les eleccions del Barça i ha anunciat que regalarà, durant tres dies, un tatuatge i una pizza a tots els socis que votin la seva precandidatura i li permetin superar el tall de 2.257 signatures per convertir-se oficialment en candidat als comicis del Camp Nou. El líder de Nou Impuls Barça, impulsor del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu, ha presentat en societat el projecte que proposarà a la massa social per aterrar a la zona noble del club blaugrana.

Farré, a més, també ha convidat els socis a fer un disseny de la samarreta del Barça; en cas que guanyi les eleccions, sotmetrà tots els dissenys a votació i el que rebi més suport es convertirà en el primer equipament per a la temporada 2021/22. Totes aquestes qüestions formen part d’una aposta per preservar i impulsar el model de propietat únic del club culer. Amb “una campanya des de la moció fins a l’emoció”, el precandidat vol unir el barcelonisme per “aconseguir la remuntada del partit de les nostres vides”. “Un dels trets característics de la nostra entitat és la seva capacitat de superar situacions complicades: l’afusellament d’un president, la mort de jugadors… Entre tots hem tingut la capacitat de remuntar”, ha insistit per remarcar la importància de remar tots en la mateixa direcció.

Demana joc net a la resta de precandidats

L’objectiu de Jordi Farré és clar: vol aconseguir sorprendre tothom com ja ho va fer ara fa unes setmanes, quan va liderar el procés d’un vot de censura unitari i transversal, i assumir la presidència del Barça. Per intentar-ho aconseguir, proposarà als socis un projecte que girarà al seu voltant i al de l’excel·lència esportiva de la Masia. També apostarà fermament per l’esport femení i per reforçar el paper de la dona en l’estructura institucional de l’entitat. Ha demanat a la resta de precandidats que hi hagi joc net: “Jo tinc molt clar el que vam fer i que no vull entrar en polèmiques. Que cadascú treballi per la precandidatura que vulgui i que la campanya sigui neta, encara que de moment no sembla que hagi de ser així. No entrarem en jocs d’aquests. Vull parlar de Barça, de projecte, d’il·lusió, d’alegria”, ha dit quan ha estat qüestionat per la polèmica amb les butlletes de la moció.

En aquest sentit, el líder de Nou Impuls Barça ha revelat que “diversos precandidats m’han ofert pactar, però jo tinc el meu equip”. “Si algú vol afegir-s’hi, endavant”, ha dit per deixar clar que no negociarà la seva aspiració a ser president. Encara que ha manifestat que li agraden molt més els fets que les paraules, Farré no ha esquivat cap qüestió dels periodistes. Tampoc la referent al possible retorn de Neymar: “Serà el director esportiu qui triarà els jugadors que vinguin. Hem parlat amb moltíssims futbolistes, en Neymar també. Arribarem a la presidència pocs dies abans que s’acabi el mercat d’hivern i haurem de parlar amb en Koeman per saber quins moviments hem de fer”. Sobre la renovació de Leo Messi, l’impulsor del vot de censura s’ha mostrat optimista. “Estem treballant en el tema. La imatge d’en Leo i la del Barça han d’anar unides. És el millor jugador de la història. Li hem d’oferir un projecte que l’il·lusioni i el motivi. Vull que renovi l’endemà d’arribar a la presidència si els socis em fan confiança”, ha expressat.

Farré, de moment, vol que Koeman continuï a la banqueta local del Camp Nou. “És una llegenda, l’entrenador del Barça i té contracte en vigor. Ara per ara, compto amb ell de cara la temporada vinent. La situació és complicada, però és important no obviar que estem a set partits de guanyar la Champions. Vull parlar amb ell per saber quin projecte té”, ha especificat abans de subratllar que la comissió gestora no té cap potestat per acomiadar-lo: “No entenc per què les eleccions són el 24 de gener i no el 18 de desembre. Carles Tusquets no s’ha d’oblidar que no és el president del club. No sé si es pot fer, però si toca Koeman, li farem una moció de censura”.

Un Barça fidel a la seva identitat, però que no faci política de partits

Per últim, el precandidat ha dit que no considera que les eleccions s’acabin convertint en un mà a mà entre Laporta i Víctor Font. “Els que pensen això no coneixen la història del nostre club. Podem simbolitzar el Laporta del 2003 o el Núñez del 1978. El primer repte que tenim és superar el tall de signatures. Serà complicat. De cara a les eleccions, ens sentim preparats per guanyar”, ha apuntat, ambiciós. A més, ha confessat que “soc una persona d’acció” i que “si alguna persona ha fet alguna cosa malament, en pagarà les conseqüències”, encara que “no m’agrada això d’aixecar catifes, ja que d’allà només en pot sortir brutícia”. També ha aplaudit la gestió de Bartomeu en relació amb el catalanisme de l’entitat. “El Barça ha d’acompanyar el país, però no pot ser un actiu de la política. És un club global i ha de respectar totes les opinions. No podem perdre la nostra identitat, que tots sabem quina és, però tampoc hem de fer política de partits”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a desembre 09, 2020 | 15:40
    Ramon desembre 09, 2020 | 15:40
    Atesa l'edat mitjana del puto sossi, el regal d'una pizza em sembla poc ben pensat i el d'un tatuatge directament demencial. Una cosa que hauria de fer Laporta és prendre mesures per canviar la massa social. Fer que sigui representativa dels seguidors. O sigui anar liquidant carnets vinculats a menjadores nuñistes. I obrir el pany dels abonaments: menys turistes al camp, i més catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa