Jordi Farré presenta un vot de censura contra Bartomeu i la seva junta directiva

El precandidat a les eleccions del Barça assegura que el president i el seu equip “no poden estar ni un minut més al capdavant del club”

“És hora de fets i no de paraules”. Amb aquesta frase contundent, Jordi Farré ha informat que aquest dimecres a primera hora ha presentat un escrit per sol·licitar un vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva. “No poden estar ni un minut més al capdavant del club”, ha argumentat el precandidat a les eleccions del Barça, que ha estat el primer a moure fitxa menys d’un dia després que Leo Messi enviés un burofax al Camp Nou per comunicar a l’entitat culer que vol marxar aquest estiu.

Farré no va ser l’únic que aquest dimarts va manifestar la seva voluntat de dur a terme una moció de censura. Manifest Blaugrana, juntament amb les plataformes Més que una Moció i Cor Blaugrana, també va deixar ben clar que si Bartomeu no fa un pas al costat, l’intentaran obligar a fer-ho. Víctor Font també va posicionar-se en la mateixa línia, encara que en el seu cas no va fer-ho amb tanta contundència. Tenint en compte que només es pot presentar una moció de censura a l’any, tots els actors que pretenien sol·licitar-la estan obligats a sumar forces amb la petició de Farré.

De fet, Manifest Blaugrana ja ha anunciat que ho farà. “No compartim l’estratègia, però aquesta moció és l’única possibilitat de salvar el club. Per tant, posem tots els recursos humans i tècnics a la disposició de la moció que hi hagi, per descomptat”, ha informat a través del seu compte de Twitter. De moment, unes hores després de l’anunci de Messi, Josep Maria Bartomeu ni ha fet cap compareixença pública ni ha pres cap decisió en ferm sobre el seu futur.

Més informació

Nou comentari