Encara falta més d’un any perquè els socis del Barça triïn el successor de Josep Maria Bartomeu, però cada vegada es coneixen més detalls sobre les eleccions. Víctor Font ja fa temps que va anunciar la seva precandidatura i altres excandidats com Agustí Beneditotal com va avançar en exclusiva aquest diari– o Joan Laporta també han deixat clara la seva voluntat de tornar a lluitar per dirigir el club blaugrana. Fa unes setmanes, un altre empresari, Lluís Fernàndez Alà, va confirmar que té intenció de sumar-se a la cursa electoral. Aquest dijous, Jordi Farré ha anunciat a la Cadena SER que també ho farà.

L’empresari català, que mai no ha amagat que és independentista, tornarà a presentar-se a les eleccions del Barça després d’intentar-ho l’estiu del 2015. En aquells comicis, que va guanyar Bartomeu, no va aconseguir superat el tall de les signatures amb la candidatura Som Gent Normal, que es va quedar a menys de 500 firmes de consolidar-se com a proposta electoral. Farré, enginyer de professió, ha explicat a La Llotja del Què T’hi Jugues que ja fa molt de temps que treballa en el projecte i que cada vegada està agafant més forma. Entre les seves propostes més destacables hi havia la creació de la grada d’animació i d’una agència de viatges pròpia.

Caldrà veure si enguany aconsegueix superar les signatures necessàries per presentar-se a les eleccions o es torna a quedar a les portes. Sigui com sigui, la realitat és que és el tercer a confirmar les seves intencions de presidir el club blaugrana en un mandat que serà especialment important tenint en compte la crisi del coronavirus i la situació de l’Espai Barça, paralitzat des de fa temps però encara més des de l’inici de la pandèmia.



Més notícies

Rosell descarta tornar a ser president del Barça i qualifica el mandat de Bartomeu de “molt bo”

Notícia: Rosell descarta tornar a ser president del Barça i qualifica el mandat de Bartomeu de “molt bo”
Comparteix
L’expresident blaugrana repassa diversos temes en la presentació del seu llibre ‘Una forta abraçada’
Notícia: Rosell descarta tornar a ser president del Barça i qualifica el mandat de Bartomeu de “molt bo” - Mobile

Laporta estén la mà a Rosell: “Sap que si em necessita, pot comptar amb mi”

Notícia: Laporta estén la mà a Rosell: “Sap que si em necessita, pot comptar amb mi”
Comparteix
“Desitjo que superi el dolor que li ha causat la presó injusta i desproporcionada que ha patit”, ha piulat
Notícia: Laporta estén la mà a Rosell: “Sap que si em necessita, pot comptar amb mi” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa