Món Esport
Jordi Farré demana a Bartomeu que dimiteixi i s’estalviï el referèndum
  • CA

Estem contents perquè hem assolit l’objectiu, però encara no hi ha res a celebrar. L’únic que hem fet és establir les bases perquè els socis del Barça decideixin si volen que la junta directiva de Bartomeu marxi”. Satisfet, però sense perdre de vista que encara no s’ha aconseguit res a efectes pràctics, Jordi Farré, impulsor del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, ha celebrat que la Mesa de la moció hagi recomptat les 16.521 signatures vàlides per convocar un referèndum, però també ha demanat al president blaugrana que faci un pas al costat per evitar “un procés carregós i costós” per al club.

“Espero que l’últim gran error de Bartomeu no sigui arribar a la celebració del referèndum. Hauria de marxar i no passar pel tràngol de celebrar un procés carregós, sobretot en aquests moments complicats que estem vivint, i costós per al Barça. Estic convençut que dimitirà. Seria un error que no ho fes, però ja n’ha comès tants que és possible que no faci el pas al costat. El millor és que plegui i que ho deixi estar ja”, ha declarat Farré a les portes de l’Auditori 1899 del Camp Nou abans “d’agrair als grups i als altres precandidats la feina que van fer en la recollida de signatures”.

El líder de Nou Impuls Barça, no obstant això, no ha desaprofitat l’avinentesa per continuar fent campanya. “Reitero l’agraïment a tots els que ens han ajudat a tirar endavant el vot de censura. Tots nosaltres teníem el mateix objectiu comú: que aquesta directiva marxés. De cara a les eleccions a la presidència, però, estic segur que cadascú anirà pel seu compte”, ha dit. Farré, a més, ha reconegut que quan es va assabentar de la queixa formal del Barça a la Federació Catalana de Futbol per l’actitud de Josep Maria Vallbona “vaig al·lucinar”. “És completament fals que el notari vagi haver de cridar l’atenció al president de la Mesa”, ha explicat, mentre que ha titllat “d’exquisides” les formes de Vallbona amb la resta de membres de l’òrgan encarregat de controlar el procés.

“La junta de Bartomeu va fer servir Òscar Grau per enviar una carta a la Federació, però les formes de Vallbona han estat exquisides amb tots els membres. Amb els de la junta directiva i també amb la resta. És cert que cadascú va haver de defensar la seva postura i, per tant, vam haver de negociar el sistema de validació de les butlletes. El que ens va proposar inicialment el club va ser una aberració: volien trucar i enviar missatges a 20.000 socis a més de comprovar cal·ligràficament totes les butlletes. Allò era intolerable i vam acabar arribant a un acord”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa