Món Esport
Jordi Farré provoca un conflicte dins de la moció contra Bartomeu
  • CA

Jordi Farré és un dels precandidats a les eleccions del Barça i el soci que va enregistrar la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. A més, juntament amb Víctor Font i Lluis Fernández Alà, és un dels tres presidents blaugrana en potència que dona suport a Més que una moció. Juntament amb ells, hi ha vuit organitzacions de socis més.

Ara, però, Farré hauria causat un conflicte intern en aquesta plataforma, segons ha informat Ràdio Barcelona. El promotor de la moció de censura hauria estat demanant dades personals a tots els socis que van a signar les paperetes per tenir controlades quantes signatures del total haurien recollit ells. Els altres precandidats i els grups que hi donen suport se n’han desmarcat i demanen als socis que no donin aquestes dades personals.

Cal recordar que Jordi Farré ja va ser motiu de polèmica des del primer moment que va introduir la moció de censura contra Bartomeu. Des d’alguns sectors del barcelonisme es va especular amb la idea que pogués estar relacionat d’alguna forma amb el president per promoure ell una moció de censura sense més suports i que aquesta quedés en paper mullat i així ja no se’n podria presentar cap més. Malgrat que això va quedar descartat en el moment en què es va ajuntar amb els altres grups i precandidats, Farré torna a causar rebombori respecte al vot de censura.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa