Món Esport
Jordi Cruyff es manté “al marge del procés electoral a la presidència del Barça”
  • CA

El mateix dia que ha estat anunciat com a director esportiu de la precandidatura de Víctor Font a les eleccions del Barça, Jordi Cruyff ha fet una piulada en què ha assegurat que “estic centrat en el meu compromís amb el Shenzen FC –equip al qual entrena–“ i “al marge del procés electoral a la presidència” blaugrana.

Fonts de Sí al futur han indicat a El Món que la publicació ha estat pactada. Com Xavi, Cruyff no es mullarà en la campanya perquè té contracte amb un altre club i perquè no té cap acord d’exclusivitat. Membres de la precandidatura no s’han mostrat sorpresos pel tuit i s’han mostrat convençuts que, si Víctor Font guanya les eleccions, tant l’un com l’altre formaran part de l’organigrama esportiu del Barça.

Cal remarcar que, aquest dimecres, Font ha deixat molt clar que fa molt de temps que treballa amb Xavi i Cruyff el seu projecte i que proposarà un equip en el qual totes les peces encaixin i tinguin una bona relació perquè les decisions que es prenguin siguin les adequades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa