Món Esport
Jordi Alba envia un missatge a Bartomeu: “És estrany que no sàpiga res de la renovació”
  • CA
Jordi Alba, durant un entrenament amb el Barça.
Jordi Alba, durant un entrenament amb el Barça. | EFE

Jordi Alba és, segurament, un dels jugadors més importants per a Ernesto Valverde. Amb l’arribada de l’entrenador extremeny al Barça, el lateral esquerre va recuperar tot el protagonisme que havia perdut amb Luis Enrique i, actualment, el de l’Hospitalet de Llobregat pot presumir de ser un dels millors futbolistes del món, si no el millor, en la seva posició.

 

Encara que durant la tercera aturada de seleccions de la temporada, alguns mitjans de comunicació van informar que l’entitat blaugrana ja havia iniciat els contactes amb ell per ampliar un contracte que finalitza el juny del 2020 (és a dir, d’aquí a un any i mig), Jordi Alba ho va negar després de l’empat culer al Wanda Metropolitano i va aprofitar per enviar un missatge a la directiva. “No tinc notícies al respecte. No sé què pensa de mi el club. Se’m fa estrany perquè no em queda molt contracte. La meva intenció és acabar la meva carrera aquí, però ja veurem. No sé què volen els dirigents i quan em trucaran, si ho fan…”, va declarar el lateral en la zona mixta de l’estadi en què es disputarà la final de la Champions League 2018/19.

 

A banda de la seva renovació i del partit, Jordi Alba també va sortir en defensa de Dembélé i Sergio Ramos, dos companys seus que els darrers dies han estat notícia per diferents motius, el primer per la seva indisciplina i el segon per suposades irregularitats en els controls antidopatge. “És un jugador molt tranquil, el que ha passat no li ha generat dubtes, ni a ell ni a l’equip. Ens alegrem molt per ell”, va opinar en relació al francès, mentre que sobre el seu company de selecció va explicar amb contundència que “qui coneix Ramos sap que hi ha pocs professionals com ell. Es deixa la vida per la selecció i pel Reial Madrid i no crec que sigui cert el que s’està parlant. No m’agrada que es diguin ximpleries”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa