Món Esport
Jordi Alba rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria del clàssic
  • CA

Molt bones notícies per al Barça i Ronald Koeman. Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica de la lesió als isquiotibials que va patir a principis d’octubre i ha estat inclòs en la convocatòria del conjunt blaugrana per rebre el Reial Madrid aquest dissabte al Camp Nou. El lateral esquerre, d’aquesta forma, ha abandonat una infermeria en què encara hi ha Ter Stegen, Matheus i Umtiti, els tres futbolistes que es perdran per lesió la cita contra l’etern rival.

La de Jordi Alba és la principal novetat d’una llista que compta amb tots els efectius del primer equip disponibles més els porters del filial Iñaki Peña i Arnau Tenas. El principal dubte és si, després de completar només dos entrenaments amb l’equip, el de l’Hospitalet arribarà en perfectes condicions d’entrar en l’onze inicial o, d’altra banda, Sergiño Dest haurà de ser l’encarregat d’ocupar el carril esquerre de la defensa blaugrana.

La convocatòria del Barça per al clàssic

Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa