Món Esport
Jordi Alba: “A mi m’afecta molt la lesió de Messi”
  • CA

Segurament, els aficionats del Barça necessitaven que el jugador que parlés en la roda de premsa prèvia al partit de Champions League contra l’Inter de Milà els enviés un missatge d’optimisme després de la lesió de Leo Messi durant l’enfrontament amb el Sevilla del passat cap de setmana. Jordi Alba, l’encarregat de comparèixer davant els mitjans de comunicació, però, ha volgut ser sincer i ha deixat clar que amb l’argentí “som molt millors”.

 

“Ens costarà més guanyar els partits sense ell i aquesta és la realitat. Està animat i nosaltres esperem que es recuperi com més aviat millor per ajudar-nos. La seva baixa és desafortunada, però tots els futbolistes hem de jugar al nostre millor nivell per tirar endavant la situació”, ha seguit valorant el lateral esquerre blaugrana, que es considera un dels grans perjudicats per l’absència del ’10’: “Amb ell estic molt més còmode perquè és un futbolista diferent i veu passades que la resta no veiem, jo inclòs. Sempre m’intenta buscar, jo faig el mateix amb ell i, per aquest motiu, a mi em perjudica molt la seva lesió“. Alba creu que Messi no es pot “substituir amb un jugador” perquè “ens fa molt millors a tots i, a més, marca un mínim de 20 gols per temporada”. “Tothom espera que resolgui els partits i ara que no hi és tots haurem de fer un pas endavant“, ha sentenciat sobre el tema de la lesió de l’argentí.

 

A banda d’aquest assumpte, Jordi Alba també ha tractat altres temes de l’actualitat del Barça, tals com els rendiments d’Arthur i Lenglet, el Clàssic del pròxim diumenge i els problemes defensius dels culers. La seva renovació i el mal moment de Lopetegui al Madrid també han estat analitzats pel lateral de l’Hospitalet.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa