Món Esport
De Jong: “Queden quatre partits per guanyar la Champions”
  • CA

Frenkie de Jong ha atès els mitjans del Futbol Club Barcelona durant la prèvia del partit que suposarà el retorn de la Champions per als blaugrana. El Camp Nou tornarà a viure una nit europea, aquest cop sense públic, el pròxim dissabte dia 8 d’agost i s’enfrontarà al Nàpols en el partit de tornada dels vuitens de final, amb un 1-1 a San Paolo a l’anada. De Jong creu que serà “un partit difícil”, però a la vegada s’ha mostrat optimista: “Només queden quatre partits per guanyar la Champions”.

A la vegada, el migcampista neerlandès del Barça assegura que “es troba bé i amb energia positiva”. De Jong es va perdre alguns partits del darrer tram de Lliga, però afirma estar recuperat al 100%. A la vegada, també ha valorat positivament les petites vacances que ha tingut l’equip. “Ens ha anat bé per recarregar les piles. Els dies de descans ens han donat molta energia”, ha explicat. Així, els blaugrana han pogut oblidar el triomf de Lliga per part del Reial Madrid i centrar-se exclusivament en la Lliga de Campions.

Pel que fa a una nit europea sense públic al Camp Nou, De Jong considera que “és una situació una mica estranya”. Tanmateix, també assegura que “cada partit serà decisiu i això augmenta la dificultat”, independentment de si hi ha o no hi ha afició. Finalment, el migcampista neerlandès ha lamentat les baixes d’Arturo Vidal i Sergio Busquets, per sanció, però confia en “un equip en el qual tots tenim molta qualitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa