Món Esport
De Jong: “No era necessari jugar un amistós contra Espanya”
  • CA

Frenkie de Jong, jugador del Barça, ha assegurat que “no era necessari l’amistós contra Espanya” que disputarà aquest dimecres la seva selecció, l’holandesa (20.45 hores). El migcampista ha justificat la seva opinió argumentant que no són partits “amb punts en joc que determinin la classificació per alguna competició”.

Els amistosos internacionals no són necessaris en un context en què el calendari, que sempre està ocupat, encara està més carregat”, ha afegit un De Jong molt crític amb la gran quantitat de partits que han d’afrontar aquesta temporada els futbolistes del màxim nivell continental, encara que també ha dit que “imagino que aquest amistós va ser programat abans de la pandèmia”.

El futbolista holandès ha considerat que el del calendari “és un tema a tractar”, però també ha deixat ben clar que “nosaltres intentem preparar-nos tant com puguem i estar en bona forma sempre”. Sobre la selecció espanyola, De Jong ha dit que és “un equip atractiu” que “sempre està entre els millors d’Europa” i que “sol jugar amb molta possessió de pilota”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa