Món Esport
Joaquín: “No voldria Koeman al meu equip ni d’encarregat de material”
  • CA

Joaquín Sánchez, capità del pròxim rival del Barça a la Lliga, el Betis, ha criticat amb contundència Ronald Koeman, amb qui va coincidir al València la temporada 2007/08, abans de la visita del conjunt andalús al Camp Nou. El carismàtic futbolista de l’equip andalús ha carregat contra l’actual entrenador blaugrana. Sense deixar de banda la seva forma graciosa de parlar, sí, però amb un missatge molt clar i contundent contra el tècnic culer.

Amb ell no vaig viure l’experiència més bonica de la meva carrera. No va ser agradable, la veritat. No vull parlar del tema perquè, sincerament, el que va passar allà em fa mal. Ho vaig passar malament”, ha començat explicant en una entrevista a El Larguero de la Cadena SER. “No el voldria al meu equip ni d’encarregat de material. Vaig passar pàgina, ens vam dir de tot. Afortunadament, la situació no es va allargar massa i vam poder salvar l’any de la forma més digna possible”, ha afegit.

“Ell no em saludarà i jo tampoc el saludaré a ell”, ha sentenciat Joaquín per deixar ben clar que té un mal record de Koeman, que de moment ha aterrat amb bon peu al Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa