Món Esport
Laporta revela abans del tancament de mercat el probable destí de Dembélé

Joan Laporta ha repassat l’actualitat més candent del Barça a la gala de Mundo Deportivo. L’ha resumit a la perfecció. Com si estigués presentant un telenotícies, el dirigent ha donat pistes sobre la solució de l’equació del davanter gabonès Pierre-Emerick Aubameyang, i ha desvetllat l’origen d’Ousmane Dembélé: “S’han plantejat diverses solucions. La darrera, depèn de que l’accepti el jugador. I és perquè marxi a un club anglès”.

Les darreres hores s’havia rumorejat que el Paris Saint-Germain seria l’equip que es fes amb els serveis del campió del món. No obstant, l’interès del Chelsea de Thomas Tuchel, tècnic alemany que ja va entrenar Ousmane Dembélé, sempre ha estat allà. I les darreres hores s’ha afegit l’interès del Manchester United, que podria prescindir del també davanter Mason Greenwood per un pressumpte cas masclista. El Tottenham també s’ha interessat, si bé les pretensions del futbolista són massa ambicioses pel club entrenat per Antonio Conte.

Joan Laporta espera desfer-se d’Ousmane Dembélé avui per poder afrontar amb un major marge econòmic l’operació de Pierre-Emerick Aubameyang. I és que una venta del futbolista francès ara donaria ingressos al club mentre que una sortida a l’estiu no aportaria cap euro. A més, retiraria l’actual salari més alt de la plantilla. L’emissora monegasca RMC, però, assegura que el futbolista romandrà al club en aquest mercat de fitxatges hivernal.

I és que, tal i com ha explicat avui El Món, el francès ha rebut diverses ofertes d’equips europeus, però alguns d’ells no podien assumir la seva fitxa. Dembélé no ha acceptat en cap cas rebaixar-se el sou i aquest fet ha fet fracassar bona part de les negociacions que el Barça havia iniciat per desprendre’s del jugador. Tot i això, clubs poderosos en termes econòmics com el Chelsea o el Manchester United sí que podrien afrontar l’operació, i el Paris Saint-Germain aguarda a l’ombra.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta, sobre l’operació d’Aubameyang: “Sembla que ho farem”
Notícia: Laporta, sobre l’operació d’Aubameyang: “Sembla que ho farem”
Comparteix
El president, optimista amb el fitxatge a poques hores del tancament del mercat de fitxatges
Pierre-Emerick Aubameyang, futbolista de l'Arsenal | Europa Press
El Barça encara no té previst anunciar Aubameyang
Notícia: El Barça encara no té previst anunciar Aubameyang
Comparteix
El Barça no pot fer-se càrrec de la totalitat del sou del futbolista gabonès i demana un esforç a un Arsenal que se'n vol desentendre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa