Món Esport
VÍDEO | Laporta canta una cançó de Serrat per riure’s del Madrid per Mbappé

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha tornat a fer de les seves. Mentre sortia d’un acte celebrat a la Ciutat Comtal, el màxim dirigent blaugrana ha rebut una pregunta sobre la renovació del davanter francès Kylian Mbappé amb el París Saint-Germain i la humiliació que això ha suposat per al Reial Madrid, que ja considerava el seu fitxatge com a tancat. La seva resposta ha deixat tothom bocabadat, ja que s’ha posat a cantar un tros d’una cançó del cantautor català Joan Manuel Serrat. Concretament, ha entonat el vers Nunca es triste la verdaddel tema Sinceramente tuyo.

Joan Laporta burxa el Madrid pel cas Mbappé amb una cançó de Serrat

No hi ha cap mena de dubte que es tracta d’una referència a la premsa de Madrid, al madridisme i al seu homònim al club blanc, el president del Reial Madrid Florentino Pérez. Aquesta “veritat” a la qual es refereix Joan Laporta amb aquesta cançó de Serrat significa que els merengues s’havien cregut del tot que Mbappé es convertiria en futbolista seu entre les filtracions de la institució i les informacions de diaris com l’As o el Marca, però que finalment la realitat els ha acabat posant a lloc i, de la mateixa manera que li ha passat al Barça en tantes altres ocasions, el poder del PSG s’ha imposat.

Les reflexions formals de Laporta sobre el cas Mbappé i el poder del PSG

Ara bé, en un context més formal, Laporta també ha opinat sobre el cas de Mbappé en una entrevista amb L’Esportiu. Aquí sí que s’ha mostrat crític amb la llibertat que té el PSG per fer tots els moviments multimilionaris de mercat que vulgui sense restriccions: “Quan un club té un Estat darrere, el mercat es distorsiona i els jugadors acaben segrestats pels diners. Això va contra els principis de la Unió Europea”. A més a més, també ha posat el focus en un equip on té molts amics, el Manchester City, i l’ha posat al mateix sac que el PSG: “Hem de procurar que no es facin il·legalitats i el mercat està distorsionat pels clubs-Estat i està claríssim quins són: tenim el PSG, el Manchester City i els que vindran”.

Però això no és tot, des d’un punt de vista barcelonista sí que ha celebrat que el Reial Madrid, l’etern rival, no hagi aconseguit el fitxatge d’un dels millors jugadors del món: “Preferim que no ens pugui fer a guitza a l’hora de competir”. Tanmateix, ha volgut treure ferro a aquesta reflexió, ja que ha preferit posar el focus en el mateix Barça: “Ens hem de preocupar de tenir nosaltres un equip competitiu, que és el que estem intentant fer. S’ha vist que quan ens hem preocupat més de nosaltres que dels rivals, les coses han anat bé”.



Més notícies
El Kun Agüero, exjugador de futbol | Europa Press
Agüero es burla sense pietat del Madrid per la renovació de Mbappé amb el PSG
Notícia: Agüero es burla sense pietat del Madrid per la renovació de Mbappé amb el PSG
Comparteix
L'exdavanter argentí és antimadridista i ha furgat a la ferida dels merengues
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Notícia: Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Comparteix
"La situació no m'agrada", ha assegurat el president del Barça en una entrevista amb L'Esportiu
Karim Benzema i Kylian Mbappé, amb la selecció francesa | Europa Press
VÍDEO | Benzema reflecteix el mal perdre del madridisme pel cas Mbappé
Notícia: VÍDEO | Benzema reflecteix el mal perdre del madridisme pel cas Mbappé
Comparteix
El davanter del Reial Madrid ha tingut una reacció molt sonada en una entrevista amb Movistar Plus
Karim Benzema i Kylian Mbappé, durant un entrenament de la selecció francesa | Europa Press
Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Notícia: Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Comparteix
Els blancs han fet publicacions a les xarxes reivindicant el seu madridisme, i el francès els acusa d'haver obeït ordres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa