Joan Laporta: “El Barça és Catalunya, la Masia, Cruyff i Unicef”

El president blaugrana ha analitzat la situació del club en una entrevista amb TV3

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a TV3 en la qual analitzarà la situació global després de la pandèmia del coronavirus, des del punt de vista de la gestió d’una gran entitat esportiva. En l’avançament, han transcendit algunes de les seves declaracions que són interessants pel que fa a la seva forma d’entendre i dirigir el Barça.

Laporta ha estat molt insistent sobre els diversos vincles socials que teixeix el club per poder entendre la seva configuració. De fet, assegura que “el compromís amb la societat és un dels pilars del Barça” i que “els projectes sense ànima no fan història”. És més, el president del club blaugrana ha definit clarament quins són aquells elements que fonamenten la base de l’entitat: “Catalunya, la Masia, Cruyff i Unicef”.

També ha tingut un pes important el paper de la dona en aquesta conversa. Si bé és cert que Laporta ha conformat una junta directiva en la qual només n’hi ha una, Maria Elena Fort, el president blaugrana, per exemple, ha valorat molt positivament el paper del primer equip femení de futbol. És més, Laporta ha arribat a afirmar que “no trigarem a veure una dona presidint el Barça” i fins i tot hi ha posat data: “Serà en menys de deu anys”.

La formalització del crèdit de Goldman Sachs

Joan Laporta no només està d’actualitat al dia d’avui per aquesta entrevista, sinó que també ho està per haver aconseguit una gesta que alleugerirà el club econòmicament durant els pròxims dos anys. El Barça ha pogut formalitzar el crèdit que va signar amb Goldman Sachs un cop la nova junta directiva va arribar a la presidència, el qual atorga 595 milions d’euros al club, amb un interès de poc menys del 2%. Gran partit d’aquests diners aniran destinats a finançar l’Espai Barça.

Més informació

Comentaris

  Espectador Agost 20, 2021 9:05 pm
  ´Laporta un líder .
  No volem inadaptats a Can Barça Agost 20, 2021 9:25 pm
  Doncs, si el Barça és Catalunya, que procurin fitxar jugadors i tècnics que parlin la nostra llengua o que se'ls posi la condició d'aprendre-la per poder renovar
  JMMR Agost 20, 2021 9:43 pm
  PLEGA PALANGANERO
  Doctor Strangelove Agost 20, 2021 9:54 pm
  Que sí Laporta: "El Barça és Catalunya i Catalunya és el Barça"! Això em recorda un tal Rudolf Hess quan va dir en un míting del partit: "Hitler és Alemanya i Alemanya és HItler". Deixeu de barrejar conceptes i, a la gent que no teniu la formació suficient, us anirà millor per la vida! Doc.
  Tip Agost 21, 2021 3:23 pm
  Molta Masia però tot en castellà des de fa temps... la immersió lingüística ni ha vingut ni se l'espera, senzillament pasó de largo

Nou comentari