Món Esport
Joan Laporta repartirà 60.000 butlletes de signatura a 250 punts territorials
  • CA

Joan Laporta inicia el procés de recollida de signatures per convertir-se, formalment, en candidat a les eleccions del Barça. L’expresident blaugrana ha anunciat que ha demanat al club culer 60.000 butlletes de signatura per repartir-les per 250 punts de recollida repartits “per totes les comarques de Catalunya i també al País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord i Andorra”.

Aquest dimecres 23 de desembre, al voltant d’un quart d’una del migdia, Laporta té previst desplaçar-se a la seva seu, situada a la fàbrica Moritz, per “saludar i animar personalment els socis i sòcies que s’hi apropin per donar el seu suport”. Donarà, d’aquesta forma, el tret de sortida al procés mitjançant el qual intentarà superar les 2.257 firmes mínimes per superar el tall necessari per presentar-se a les eleccions del Camp Nou, previstes per al 24 de gener.

“Una de les principals característiques dels centres de recollida per a la candidatura Estimem el Barça és la gran diversitat geogràfica i tipològica dels punts establerts per tal que els socis i sòcies puguin anar a signar seguint els criteris de confinament comarcal. Cada centre de recollida, que ja es pot consultar a la pàgina web de la precandidatura, disposa d’entre 100 i 500 paperetes”, ha informat l’equip de comunicació de l’expresident.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa