Món Esport
Laporta acomiada una de les cares més visibles del mandat de Bartomeu
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha acomiadat Josep Vives, qui actualment exercia de cap de Comunicació Social i Fundació del Barça. Vives va ser una de les cares més reconeixibles del mandat de Josep Maria Bartomeu, ja que va ser el portaveu del club entre el 2015 i el 2020. Fins ara la nova junta directiva no havia decidit prescindir d’ell, però sí que havia perdut el seu càrrec, ja que la vicepresidenta social, Maria Elena Fort, havia assumit el rol de portaveu. Ara ja sí, de forma definitiva, Vives abandonarà l’entitat blaugrana.

D’aquesta manera, Josep Vives posa el punt final a una etapa de sis anys al Futbol Club Barcelona, lloc on va aterrar de la mà del mateix Bartomeu el 2015 quan va abandonar la presidència del Bàsquet Manresa. De fet, el seu nom sempre ha estat molt lligat a l’esport de la capital del Bages, ja que es va convertir en el màxim responsable de l’entitat basquetbolística manresana l’any 2002 i va ser-hi durant tretze temporades. El seu futur al dia d’avui és incert, però segons apunten alguns mitjans de comunicació, el Barça ha comunicat a aquelles persones que treballaven amb Vives que emprendrà “nous reptes personals”.

Respecte a la relació entre la junta actual, encapçalada pel president Joan Laporta, i la de Josep Maria Bartomeu, cal tenir en compte que al club encara s’hi està duent a terme el forensic per saber si s’ha d’actuar legalment contra l’anterior directiva per presumptes accions criminals. La data en la qual es farà públic aquest informe encara es desconeix, però els resultats de la due diligence van indicar que hi ha indicis per tirar endavant aquestes accions legals contra Bartomeu i el seu equip. A més a més, amb aquest acomiadament de Vives marxa un dels últims homes forts de l’expresident, després que en els darrers mesos també ho fessin Òscar Grau, exdirector general del Barça, i Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics.



Més notícies
Ferran López, en arxiu | Europa Press
Ferran López deixarà de ser el cap de seguretat del Barça
Notícia: Ferran López deixarà de ser el cap de seguretat del Barça
Comparteix
La negociació s'està duent a terme amb el club i es materialitzarà el 30 de novembre
Lluís Cortés, entrenador del Barça | Europa Press
Lluís Cortés dirigirà la selecció ucraïnesa
Notícia: Lluís Cortés dirigirà la selecció ucraïnesa
Comparteix
El tècnic català ha trobat un nou equip després d'abandonar el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa