Un exjugador del Barça surt en defensa de Lenglet

El francès Jeremy Mathieu explica que a ell també el van "matar"

L’exjugador francès del Barça Jeremy Mathieu ha concedit una entrevista a RAC1 en la qual ha repassat la seva etapa com a blaugrana entre el 2014 i el 2017. No serà mai recordat com un gran jugador, però, si bé en un inici complia en la seva posició de central, l’última temporada va ser desastrosa, amb actuacions en les quals va cometre errades greus i en les quals va quedar molt assenyalat per tota l’afició. “Ho vaig passar molt malament”, reconeix.

Clément Lenglet, qui ocupa actualment una plaça a l’eix de la defensa blaugrana, es troba en una situació similar a la de Mathieu. La seva temporada és nefasta i el penal incomprensible que va cometre davant el Cadis va costar dos punts d’or al Barça. La premsa i l’opinió pública s’han abraonat contra ell i Mathieu l’ha volgut defensar: “A mi també em van matar, conec el que és”.

Mathieu també ha opinat sobre el rendiment d’altres jugadors francesos del Barça. D’Umtiti, també central, ha dit que el seu principal problema és la lesió que va tenir. “Ha de treballar més, també mentalment”, assegura. Respecte a Griezmann, Mathieu considera que “es va equivocar fitxant per al Barça”, perquè a l’Atlètic tenia molta més rellevància i més bon nivell de joc.

Més informació

Nou comentari