Món Esport
Dembélé per Neymar, una opció real
  • CA

Nou rebombori al mercat de fitxatges. El París Saint-Germain comença a veure com la possibilitat que Neymar no renovi és més que real i és per això que estan començant a explorar vies per substituir-lo. Mundo Deportivo ha revelat que el club francès començaria a veure amb bons ulls un intercanvi entre el brasiler i Dembélé, si cap dels dos renoven amb els seus respectius equips.

La situació dels dos davanters és molt similar. Tots dos acaben contracte amb el Barça i el PSG el 2022 i els clubs volen renovar-los, però els futbolistes no ho tenen tan clar. Neymar continua amb ganes de tornar amb el seu amic Leo Messi i encara lamenta l’error d’haver abandonat Barcelona l’estiu del 2017. Per la seva banda, Dembélé encara no ha donat cap veu respecte a la seva renovació. Aquest intercanvi de cromos podria satisfer totes les parts.

Malgrat que aquesta està sent la millor temporada de Dembélé amb el Barça, els seus números no arriben ni a la sola de la sabata dels de Neymar. El francès ha marcat deu gols i ha repartit quatre assistències, mentre que el brasiler, jugant gairebé la meitat de partits, n’ha marcat tretze i n’ha donat sis. Més enllà d’això, Neymar podria ser ara mateix el millor futbolista del món, sobretot després de la tornada de les semifinals de Champions contra el Bayern de Munic, mentre que Dembélé tot just està començant a tenir regularitat.



Més notícies
Neymar, durant un partit | Europa Press
Allau de crítiques a Neymar per unes declaracions masclistes
Notícia: Allau de crítiques a Neymar per unes declaracions masclistes
Comparteix
Les ha realitzat després de classificar-se per a les semifinals de la Champions
Neymar, durant un entrenament del PSG | EFE
L’opció Neymar es refreda: “Soc més feliç que abans al PSG”
Notícia: L’opció Neymar es refreda: “Soc més feliç que abans al PSG”
Comparteix
El brasiler dona a entendre que renovarà amb el club francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa