Món Esport
Missatge contundent de l’Inter al Barça: “Si vol Lautaro, que pagui la clàusula”
  • CA

El director esportiu de l’Inter de Milà, Piero Ausilio, ha enviat un missatge contundent al Barça. El club italià no està disposat a negociar per Lautaro Martínez i només permetrà que marxi del Giuseppe Meazza a canvi dels 111 milions d’euros, la seva clàusula de rescissió. “Un traspàs al Barça? L’única possibilitat és que paguin la clàusula”, ha assegurat el dirigent nerazurro en una entrevista a Sky Sport.

El director esportiu ha estat molt clar: “No hi ha la necessitat d’amagar-se. És una clàusula exigent, amb terminis i compromisos molt precisos. És una clàusula que s’acaba els primers dies de juliol, així que no és que duri massa temps”. “Aquesta és l’única possibilitat que existeix, ara per ara, per veure Lautaro fora de l’Inter. No estem discutint el seu futur amb ningú en aquest moment. Simplement ens centrem amb ell, és un actiu important del club i cal no oblidar que encara té un contracte de tres anys amb nosaltres”, ha afegit.

El jugador ho té clar

D’altra banda, aquest dijous Mundo Deportivo ha remarcat que l’acord del Barça amb Lautaro Martínez és absolut. El davanter argentí té clar que vol vestir de blaugrana i tant el club català com l’italià ho saben. Els seus motius, sempre segons la informació citada, són esportius, però també econòmics, ja que el seu traspàs anirà acompanyat d’una substancial millora de contracte. A més, jugar al costat de Leo Messi és una idea que des del primer moment el va seduir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa