Món Esport
Les intencions de Koeman amb Griezmann
  • CA

Fa dos dies exactes que Leo Messi centra tota l’atenció mediàtica. Concretament, des que va enviar un burofax al Barça en què va comunicar-li que vol marxar del Camp Nou de forma immediata. Des de llavors, el club blaugrana treballa internament per intentar convèncer l’argentí, però Ronald Koeman està duent a terme, tal com tenia previst, la preparació de la temporada 2020/21. Abans que el capità deixés anar la bomba, el tècnic holandès va reunir-se amb diversos futbolistes de la plantilla: a alguns els va dir que no comptava amb ells, però a d’altres els va traslladar que espera la seva millor versió.

Antoine Griezmann es troba en el segon grup de futbolistes. Després que Josep Maria Bartomeu el declarés intransferible públicament, Koeman li va deixar ben clar que vol que tingui un rol de líder. Així ho ha indicat, si més no, L’Équipe, que ha revelat com va ser la conversa que va mantenir el nou entrenador del Barça amb el francès. Segons el diari, l’exjugador de l’Atlètic de Madrid recuperarà, precisament, la posició i el rol que tenia al conjunt matalasser: allunyat de la banda i amb llibertat de moviments. Si Leo Messi marxa, no cal dir-ho, el pas endavant que haurà de fer Griezmann respecte a la temporada passada encara serà més gran.

“Ho feies a l’Atlètic i ho faràs al Barça”, haurien estat les paraules exactes que Koeman li va dir a un dels fitxatges més cars de la història del club blaugrana. De fet, és molt probable que Griezmann recuperi el dorsal ‘7’ que llueix a la selecció francesa i amb el qual també va brillar a l’Atlètic. Caldrà veure quina acaba sent la plantilla 2020/21 de l’equip culer, però la realitat és que el francès haurà d’assumir un rol molt més protagonista que el que ha tingut en la seva primera temporada al Camp Nou, en què ha marcat 15 gols i ha repartit quatre assistències en 48 partits.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa