Món Esport
Insigne i Manolas, a la llista per viatjar a Barcelona
  • CA

Lorenzo Insigne, capità del Nàpols, ha entrat a la llista de convocats de Genaro Gattuso per viatjar a Barcelona i enfrontar-se al conjunt blaugrana als vuitens de final de la Champions. El davanter italià s’havia lesionat al darrer partit de Serie A i semblava que no podria arribar a aquest partit, però finalment ha rebut l’alta mèdica.

Queda veure si estarà prou recuperat per poder jugar tot el duel o només uns minuts. Qui també ha entrenat a la convocatòria ha estat Kostas Manolas. El central grec que va eliminar el Barça amb aquell tràgic cop de cap a Roma s’havia trencat feia unes setmanes, però ja va poder disputar el darrer partit de Lliga i també estarà llest per al partit del Camp Nou.

Així, Genaro Gattuso va amb tot a Barcelona, mentre que Quique Setién tindrà molts futbolistes a la graderia. Samuel Umtiti, amb problemes físics des de fa dies, i Ousmane Dembélé, qui no s’ha pogut recuperar a temps, per lesió; Arturo Vidal i Sergio Busquets, sancionats per acumulació de targetes; i Arthur Melo, en rebel·lia. És per això que el tècnic càntabre ha convocat nou jugadors del filial.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa