Món Esport
“Iniesta té dues opcions: acabar la carrera al Barça o marxar a veure nous mons”
  • CA

 

Luis Enrique s’ha referit a la renovació d’Andrés Iniesta i no ha descartat que emprengui el camí de Xavi Hernández: “Té dues opcions: acabar la carrera al Barça, que és el que a mi m’agradaria, o marxar a veure nous mons, que seria molt respectable”. 

Tot i l’ombra de dubte que ha deixat Luis Enrique sobre la continuitat d’Iniesta, l’entrenador blaugrana ha assegurat que “aquesta temporada hem vist la millor versió d’Andrés”. “Sempre l’hem intentat cuidar perquè participi en el major nombre de partits i el veig al nivell físic correcte”, ha dit. 

Sobre el proper rival a la Champions, la Juventus, Luis Enrique ha assegurat que és un rival “difícil i temible” i ha reconegut que ja es coneixen de la Final de Berlín al 2015. “Han canviat jugadors, com nosaltres, però continua sent un rival a l’altura del que ens podiem esperar”

Les rotacions i la Lliga

“No només hi ha un factor per explicar que els del damunt fallem més. La igualtat ens beneficia a tots i hi ha molts factors que intueixen”.

“Prefereixo no jugar entre setmana. Queda la part decisiva, els equips de zona baixa guanyen molts partits. És el moment de la plantilla, no guanyarem aquesta lliga amb dotze futbolistes”.

 

Unzué nou entrenador

Sobre l’opció que Unzué sigui el proper entrenador: “No m’enfadaria amb Unzué perquè som amics de fa molts anys”

 

El descans de Messi

 

“Està una mica per sobre dels nivells de descans de l’any passat però perquè va estar lesionat dos messos. Hem de tenir-ho en compte tot i que sempre costa jugar sense el millor del món”

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa