Món Esport
Iniesta, sobre Dembélé: “Dins d’un club tothom ha de complir amb les seves obligacions”
  • CA
Iniesta firma autògrafs a alguns aficionats del Vissel Kobe
Iniesta firma autògrafs a alguns aficionats del Vissel Kobe. | VISSEL KOBE

Andrés Iniesta és d’aquells futbolistes a qui sempre s’ha d’escoltar. Amb tot el respecte del món, però sense deixar de banda la sinceritat, el futbolista manxec analitza l’actualitat futbolística com pràcticament ningú ho fa. Aquest dimarts ho va tornar a demostrar al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio.

 

La seva declaració més destacada va ser la que va fer referència a la situació d’Ousmane Dembélé. L’excapità del Barça va opinar que “dins d’un club tothom ha de complir amb les obligacions mínimes que té” i que, “si ha fet alguna cosa malament, ha de posar de la seva part per solucionar-ho”, però tampoc va voler afegir més llenya al foc. Sobre Arthur i Coutinho, dos dels noms propis de l’actualitat blaugrana, també va dir la seva. “Quan es deixi anar encara serà millor. És molt jove i ha de seguir creixent, però l’equip practica un estil de joc que a ell li agrada i estic segur que les coses li aniran bé”, va beneir el primer; “Jo sóc més migcampista i ell és més directe, però estic segur que pot ocupar la posició d’interior“, va valorar en relació a la possibilitat que el segon jugués a la seva posició.

 

Iniesta no va ser tan radical com Xavi a l’hora d’opinar sobre la gestió dels joves futbolistes de la Masia que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu està duent a terme: “Per a mi, el planter del Barça segueix sent un de les millors. S’ha de seguir apostant per ell com s’ha fet durant molt temps”.  A més, el migcampista coneix molt bé el conjunt blaugrana i sap que el primer pas cap a la Champions League és guanyar la Lliga, ja que t’assegura “mantenir” la regularitat.

 

Per últim, Andrés Iniesta va tornar a admetre que la competitivitat de la lliga japonesa l’ha sorprès “per bé en tots els sentits” i, sobre les característiques dels jugadors locals, va apuntar que “són molt disciplinats tàcticament però els falta una mica de creativitat”. El jugador del Vissel Kobe no es penedeix d’haver marxat de Barcelona: “Al Barça em vaig deixar l’ànima, però aquí estic pendent d’altres coses i estic molt satisfet amb la decisió”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa