Món Esport
Iniesta estudia una oferta per marxar a la Xina, segons ‘Sport’
  • CA
Andrés Iniesta celebra un gol contra el Màlaga al Camp Nou | EFE

Andrés Iniesta té una oferta astronòmica de la Xina. Segons explica el diari Sport, el capità del Barça disposa d’una proposta immillorable per acabar la seva carrera esportiva en una lliga molt menys mediàtica, menys competitiva i amb una pressió infinitament inferior a l’actual. El Tianjin Quanjian, l’equip on ja hi treballen jugadors emblemàtics com el brasiler Alexandre Pato o el belga Axel Witsel, li ha ofert uns 35 milions d’euros nets per temporada, una xifra que el convertiria en un dels futbolistes millor pagats del planeta.

El manxec estudia la proposta, però encara no ha pres cap decisió definitiva. En primer lloc, Iniesta ha de veure com evoluciona el seu estat físic d’aquí a final de temporada; a continuació, ha d’assabentar-se de quin serà el paper que li té preparat Ernesto Valverde de cara al proper curs i, en tercer lloc, ha de valorar si aquests dos factors són suficients i determinants per quedar-se al club blaugrana o per donar per finalitzada la seva etapa a can Barça i marxar a la recerca de noves aventures.

 

Tal i com explica el diari esportiu, la primera proposta va ser presentada a finals de desembre, conduïnt fins una reunió amb el futbolista a principis del mes de gener, en la qual Iniesta va insistir en la necessitat de mantenir-se al Barça fins a final de temporada. Ara bé, el capità està obert a seguir conversant sobre el seu futur amb els representants del Tianjin Quanjian, l’equip que li ha ofert les millors condicions per cloure la seva carrera lluny del Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa