Món Esport
Iniesta arriba amb molèsties al Barça-Madrid
  • CA

Andrés Iniesta disputarà, aquest diumenge, el seu últim Barça-Reial Madrid. El manxec n’ha disputat 38 en setze anys, comptant l’amistós del 30 de juliol passat a Miami, i ha estat protagonista en molts d’ells. Però l’elongació produïda en la final de la Copa del Rei del Wanda Metropolitano davant el Sevilla pot impedir-li acabar la temporada i la seva etapa amb el Barça al 100% de les seves possibilitats.

El capità del Barça no està en plena forma. De fet, aquest dijous el migcampista ha fet treball específic separat del grup. No s’ha entrenat amb els seus companys perquè segueix tenint molèsties al soli i, segons ha explicat Catalunya Ràdio, la sensació a dia d’avui és que Iniesta anirà convocat, però serà suplent davant el Reial Madrid.

 

El manxec, però, tindrà dues oportunitats més per acomiadar-se de l’afecció barcelonista. El proper dimecres, el Vila-real vistarà el Camp Nou en partit de Lliga aplaçat per la disputa de la Copa del Rei i, finalment, el cap de setmana del 19-20 de maig, el Barça disputarà el darrer partit de Lliga a l’estadi davant la Reial Societat. Aquell dia, Andrés Iniesta aixecarà el seu últim títol vestit de blaugrana. La RFEF li entregarà, com ja va succeir amb Xavi Hernández el 2015, la 23ena Lliga de la història del club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa