Món Esport
La iniciativa del Barça per ‘omplir’ el Camp Nou en el partit transcendental contra l’Atlètic
  • CA

El Barça jugarà cinc partits del que queda del de Lliga al Camp Nou i el pròxim 30 de juny s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid, sense cap dubte un dels partits més atractius i contra un rival directe en la lluita pel títol. El club vol que els jugadors sentin la presència i el suport dels seus incondicionals i ha impulsat la campanya Aquí juguem tots per crear una atmosfera més càlida al Camp Nou i que l’equip no es trobi amb les graderies buides en la seva entrada al camp.

“Gràcies a aquesta acció, tots aquells culers que ho desitgin podran estar presents a l’estadi d’una manera simbòlica a través d’una samarreta personalitzada amb el seu nom que es col·locarà en un seient de la primera graderia i que, posteriorment, rebran per correu acompanyada d’una gigafoto que permetrà trobar-se en el camp i que podran compartir a través de les xarxes socials”, ha comunicat l’entitat culer a través d’un comunicat.

Tots els seguidors interessats a participar en aquesta acció i acompanyar el seu equip en un dels partits més transcendents de la temporada, podran adquirir la samarreta fins al 26 de juny a través de la landing i personalitzar-la amb el seu nom. La samarreta personalitzada amb el nom escollit és una edició especial que comptarà amb un patch commemoratiu al pit. El preu de la samarreta és de 65 euros (més despeses d’enviament) i els socis tindran un descompte del 20% i els penyistes, del 10%. El club català destinarà una part de la recaptació a fins solidaris, en concret, a la lluita contra la Covid-19, que canalitza a través de la Fundació Barça. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa