Món Esport
La indemnització que podria cobrar Sandro Rosell per haver estat empresonat
  • CA

Quan va sortir de la presó després de 643 dies d’injustícia, Sandro Rosell va interposar una querella contra Carmen Lamela, la jutgessa que va instruir el seu cas, i va començar a preparar una demanda milionària contra l’Estat pels perjudicis ocasionats a la seva imatge i les pèrdues econòmiques patides durant els 21 mesos que va estar privat de llibertat. L’expresident del Barça va passar a l’atac i va deixar clar que volia ser indemnitzat per tot el que havia hagut de patir.

La quantitat que finalment podria rebre, no obstant això, podria ser molt inferior a la que va demanar inicialment. Si més no, així ho assegura una informació del diari El País que apunta que no existeix una normativa clara i fixada per aquesta mena de circumstàncies, però que el Ministeri de Justícia ha començat a emetre resolucions per casos semblants i ha fixat en 25 euros per dia la quantitat a pagar als perjudicats.

Si a Rosell se li aplica el mateix criteri, només rebrà al voltant de 16.000 euros com a compensació per la seva estada de 21 mesos en presó preventiva abans de ser absolt, una quantitat insignificant tenint en compte la petició dels seus advocats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa