Món Esport
Incidents i cues llargues a la Casa Rosada per acomiadar Maradona
  • CA

La Casa Rosada, seu a Buenos Aires del govern de l’Argentina, serà l’escenari on, durant les pròximes 48 hores, els seguidors de Diego Armando Maradona podran acomiadar-se de l’exfutbolista, mort aquest dimecres per una aturada cardiorespiratòria. La vetlla ha començat aquest dijous al voltant de les sis del matí hora local i s’estendrà durant els pròxims dos dies.

Tothom qui vulgui podrà acomiadar-se d’El Pelusa, encara que caldrà respectar un protocol de seguretat per evitar que el comiat de la llegenda del futbol argentí provoqui el descontrol de la pandèmia del coronavirus. Els mitjans de comunicació desplaçats a la Casa Rosada, han deixat constàncies de les llargues cues d’afeccionats que volen dir adeu a Maradona. S’espera una afluència de més d’un milió de persones.

L’obertura de portes de la seu a Buenos Aires del govern de l’Argentina, de fet, ja ha provocat els primers incidents. La situació s’ha descontrolat i els cossos de seguretat ja han hagut d’intervenir. Hi ha hagut nervis, empestes i càrregues policials. El país del ‘10’, en el qual el govern ha decretat tres dies de dol nacional, plora la mort d’un futbolista que va jugar a ser molt més que un simple esportista i se’n va sortir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa