Món Esport
Els impulsors del vot de censura contra la directiva de Bartomeu inicien una campanya de donacions
  • CA

El passat divendres, diversos grups opositors i precandidats a les eleccions del Barça van presentar el seu acord per articular una moció de censura “unitària i transversal” i intentar forçar, d’aquesta forma, la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, Dignitat Blaugrana, Senyor Ramon, Seguiment FCB, Bots Blaugranes, La Resistència del Palau i Noies Barça Twitter, juntament amb Víctor Font, Lluís Fernàndez Alà i Jordi Farré, van unir forces per assolir l’objectiu comú de tombar l’actual president culer.

Aquest diumenge, els impulsors del vot de censura han iniciat una campanya de donacions. “La complexitat de presentar un vot de censura és immensa pels requisits que s’han de complir i més en plena època de pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, necessitem la teva ajuda, per molt petita que sigui, si pots aportar el teu granet de sorra per aconseguir que es comenci a redreçar el rumb d’un club que va a la deriva. Els costos de la iniciativa son elevats, però amb la col·laboració de tots és possible. Només cal recordar la frase de Leo Messi: Impossible is nothing”, han informat els promotors de la moció.

A més, la plataforma Més que una Moció ha explicat que els ingressos obtinguts de la campanya de donacions es destinaran a infraestructura digital, un servei de missatgeria per recollir les signatures, el cobriment de les despeses dels voluntaris i a la promoció online del vot de censura. Tenint en compte que no hi haurà partits a porta oberta al Camp Nou, la principal font per recollir signatures, els grups opositors i els precandidats mencionats necessitaran una bona estratègia per arribar a les 16.000 firmes que necessiten per obligar Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva a dimitir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa