El Barça ha sumat tres punts molt importants – a aquestes alçades tots els punts ho són – i, sense brillar en excès, ha posat pressió sobre l’Atlètic de Madrid. El protagonista del partit, tot i les bones sensacions dels últims dies i l’esperança que encara es pot competir per la Lliga, ha estat Ilaix Moriba.

El migcampista ha sortit a la gespa durant la segona part, i ha sabut estar a l’altura després que Koeman li hagi anat donant oportunitats els últims partits. Amb un retall de molta classe i equilibri, sobretot si tenim present l’alçada del jugador, i un xut potent des de la frontal, Moriba ha fet el segon gol dels blaugrana i ha assegurat una victòria vital per un equip que s’aferra a la Lliga amb tot el que li queda.

El partit de demà de l’Atlètico enfront del Madrid és vital per perfilar si hi ha, o no, possibilitats reals de lluitar pel campionat. Però tot allò que l’equip de Koeman podia controlar, que era guanyar avui i posar nervis a les cames matalasseres, ja està fet. L’equip va recuperant l’autoestima i, a més a més, s’emporta premis com l’arribada d’Ilaix Moriba, que avui ha pogut estrenar un camí molt productiu al primer equip.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
I ara, a votar (0-2)
Notícia: I ara, a votar (0-2)
Comparteix
El Barça fa el que ha de fer i guanya l'Osasuna al Sadar amb un partit discret
Els tres candidats | FCB
Els motius que han portat tres socis a votar Font, Freixa i Laporta
Notícia: Els motius que han portat tres socis a votar Font, Freixa i Laporta
Comparteix
Un dia abans de les eleccions més importants de la història del club fem una radiografia al votant de cada candidatura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa