Món Esport
Els horaris dels partits del Barça en unes festes nadalenques atípiques
  • CA

Després de la victòria convicent i contundent al camp del Ferencváros, Ronald Koeman va sorprendre tothom en roda de premsa quan va deixar clar que el Barça havia de centrar-se en la Lliga i intentar guanyar els sis partits de la competició domèstica que ha de disputar abans que s’acabi el 2020 –un any per oblidar al Camp Nou– per instal·lar-se en la part alta de la taula. El conjunt blaugrana, que la setmana vinent rebrà la Juventus en un enfrontament en què es decidirà qui passa als vuitens de la Lliga de Campions com a primer de grup, té entre cella i cella aconseguir una bona ratxa per no dimitir de la lluita pel títol de Lliga abans d’hora.

Els rivals del Barça a la Lliga durant aquest mes de desembre seran el Cadis (Ramón de Carranza, 05/12, 21.00h), el Llevant (Camp Nou, 13/12, 21.00h), la Reial Societat (Camp Nou, 16/12, 21.00h), el València (Camp Nou, 19/12, 16.15h), el Valladolid (José Zorilla, 22/12, 22.00h) i l’Eibar (Camp Nou, 29/12, 19.15h). La bona notícia per als culers és que quatre d’aquests sis compromisos els jugaran com a locals. A més, excepte la Reial, que ha fet un inici de temporada espectacular i és líder amb dos partits més, la resta d’equips no són, sobre el paper, els millors de la competició. Sense cap mena de dubte, els blaugrana tindran una oportunitat de luxe per retallar la distància de nou punts respecte a l’Atlètic de Madrid, segon classificat i principal candidat, ara per ara, al trofeu de campió.

El Barça, a més, ja sap que començarà el 2021 amb dos duels a domicili. Seran contra l’Osca (El Alcoraz, 03/01, 21.00h) i l’Athletic Club (San Mamés, 06/01, 21.00h), el segon d’ells el dia de Reis i corresponent a la segona jornada de Lliga, que es va ajornar pel fet que el conjunt català va acabar la temporada 2019/2020 més tard, ja que va disputar la fase final de la Champions. D’aquesta forma, el barcelonisme viurà unes festes nadalenques atípiques, no només per les mesures de contenció de la Covid-19, sinó també per la possibilitat de gaudir de molts partits del seu equip en unes dates en què, normalment, hi sol haver un parell de setmanes d’aturada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa