Hleb: “Tot el que va venir després de fitxar pel Barça va ser un error”

El migcampista bielorrús es confessa en una entrevista al 'The Telegraph' on parla dels anys més difícils de la seva carrera

Aleksander Hleb va arribar al Barça de la mà de Pep Guardiola i Txiki Beguiristain, les persones que el van avalar per la seva polivalència. Però a nivell individual, l’etapa del bielorrús al conjunt blaugrana va acabar amb més decepcions que tardes de glòria. El mateix Hleb així ho reconeix en una entrevista concedida al ‘The Telegraph’, on parla del que va significar per ell el canvi d’aires de Londres a Barcelona. “La meva etapa a l’Arsenal va ser fantàstica, el millor de la meva vida. M’encantava el club, els entrenadors, tenia molts amics. Era increïble. Va ser un somni, és difícil dir per què vaig marxar. Hleb reconeix que els seus amics el van animar a fitxar pel Barça: “Quan els vaig comentar l’interès del Barça, tots em van dir: “Estàs boig?” El Barça és el millor club del món, hi has d’anar”. 

 

El bielorrús va reconèixer que a l’Arsenal va gaudir de la vida. “Em llevava amb un somriure. Cesc, Flamini, Rosicky i Van Persie eren els meus millors amics. Érem com germans”, afegeix, abans de comentar la seva experiència a Barcelona. “Si vaig assolir el meu potencial? No, vaig cometre molts errors. És per això que no estic al cent per cent content amb la meva carrera. Anar al Barça va ser una decisió difícil i tot el que va venir després va ser un error. Vaig perdre els meus millors anys”, confessa. Hleb va viure sol durant uns mesos en un hotel i després Henry el va ajudar, oferint-li anar a viure amb ell. “La meva adaptació va ser molt millor des d’aleshores. Vaig viure uns mesos i recordo que miràvem junts els partits de l’Arsenal. Henry em va ajudar molt”. El bielorrús també té paraules per Guardiola: “Volia jugar i em vaig enfadar amb ell. Ara entenc que va ser culpa meva”

Nou comentari