Guillermo Amor carrega contra els àrbitres del clàssic

El responsable de relacions institucionals del Barça demana que s'apliqui alguna sanció sobre els col·legiats del partit contra el Reial Madrid

Guillermo Amor, llegenda del Barça i actual responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip masculí, també ha dit la seva respecte a l’arbitratge del clàssic, el qual ha estat molt criticat per haver xiulat un penal molt dubtós de Lenglet sobre Sergio Ramos que ha determinat el resultat final del duel. 

“Quan un jugador ho fa malament, sap que pot acabar sortint del camp. El mateix hauria de passar amb els àrbitres quan hi errors com aquest”. Amb aquestes paraules, Amor ha insinuat que els col·legiats del clàssic haurien de rebre algun tipus de sanció, el que popularment es coneix com “anar a la nevera”, és a dir, que siguin apartats durant una temporada.

Amor també ha volgut deixat clar que s’ha tractat d’una equivocació determinant, que ha definit el resultat final del partit. “Hi ha una agafada, però no és gran cosa. Això no se sol xiular. Sergio Ramos és un jugador fort i és molt difícil fer-lo caure amb una acció com aquesta”, ha assegurat. 

Més informació

Nou comentari