Guardiola té l’esperança de convèncer Eric Garcia i aconseguir que renovi amb el City

L’entrenador de Santpedor assegura que està esperançat amb la possibilitat de seduir-lo i evitar que marxi al Barça amb la carta de llibertat el pròxim estiu

El Manchester City i Pep Guardiola no tiren la tovallola amb Eric Garcia. El central català, que en l’últim mercat de fitxatges ha estat a punt d’arribar al Barça, acaba contracte amb el club anglès el 30 de juny del 2021, no té la intenció de renovar i sembla que l’estiu vinent aterrarà al Camp Nou amb la carta de llibertat. A l’Etihad Stadium, no obstant això, faran mans i mànigues per aconseguir que no marxi.

Garcia va jugar els 90 minuts del partit de Champions del City contra el Porto, que va finalitzar amb triomf anglès, i en la roda de premsa posterior al compromís va rebre els elogis de Guardiola. “Estic molt content amb el partit que ha fet. Sé que se’n volia anar, però al final s’ha quedat i potser podem convèncer-lo perquè renovi el seu contracte amb nosaltres”, es va mostrar esperançat el de Santpedor. “És un jugador molt estable en moltes coses, és un plaer comptar amb ell”, va afegir.

Més informació

Nou comentari