Diversos grups d’opinió del Barça exigeixen la convocatòria immediata d’eleccions

Bots Blaugranes, Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana i Cor Blaugrana, grups d’opinió del Barça i els tres últims integrants de la plataforma Més que una Moció, han emès un comunicat amb el qual han exigit “el cessament d’activitats no ordinàries per part de la comissió gestora immediatament” i “la convocatòria d’eleccions a la presidència” del club blaugrana. Tots ells consideren que la voluntat del vot de censura impulsat era forçar un canvi que s’ha quedat a mig camí després de la dimissió de Josep Maria Bartomeu. “Escudar-se en una pandèmia per no promulgar una activitat democràtica demostra una enorme inconsistència intel·lectual i una manca greu d’empatia social i d’estima al club”, han manifestat.

“És extremadament necessari que una nova proposta i un nou projecte siguin sotmesos a referèndum entre els socis de l’entitat com més aviat millor. Creiem en la necessitat que el nou projecte pugui treballar des de ja amb la capacitat màxima i no perdre una temporada sencera per culpa de dilatacions innecessàries. La finestra de fitxatges d’hivern pel futbol, o la necessitat de fitxar un pivot a bàsquet, són decisions que únicament pot prendre la nova junta directiva. No es pot permetre seguir amb activitats d’un projecte censurat per més de 20.000 socis de manera directa, com també per part de la gran majoria d’aficionats”, han expressat en una nota en què també han remarcat que “els membres de les diferents comissions que componen l’actual junta gestora van ser designats per l’anterior junta directiva i, per tant, són també subjectes passius d’aquesta moció”.

Segons el parer dels quatre grups d’opinió culer mencionats, “els fets i les decisions de la junta gestora han demostrat, de moment, ser contradictoris amb la voluntat de convocar eleccions tan aviat com sigui possible” tal com va declarar Carles Tusquets, el seu president. “Els socis continuem perplexos davant la seva negativa a possibilitar un procés democràtic, com també amb la seva insistència de prendre decisions amb conseqüències pel futur de l’entitat”, han sentenciat Bots Blaugranes, Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana i Cor Blaugrana.Més notícies

Cor Blaugrana reenvia al Barça la denúncia contra Bartomeu

El grup de socis culers trasllada a la comissió gestora les accions legals que va emprendre contra l’expresident blaugrana per “incompliment greu dels estatuts”

Farré demana a la junta gestora del Barça que fixi una data per a les eleccions

El precandidat assegura que la comissió gestora “no pot prendre decisions que no li corresponen”

Comentaris

    tusquets va de la mà del bartomeu Novembre 10, 2020 | 11:06
    és a dir del grupo godo, farà l'impossible per perjudicar el FC Barcelona, i beneficiar el bartomeu,
    Ramon Novembre 10, 2020 | 12:00
    Tusquets és ELLS.

Nou comentari