Món Esport
Un grup de socis demana explicacions a Bartomeu per possibles comissions en el fitxatge de Griezmann
  • CA

Els afeccionats del Barça continuen deixant ben clar els seus dubtes en relació amb la tasca de Josep Maria Bartomeu al capdavant del club. El passat dimarts, vuit socis va denunciar el president blaugrana després de les acusacions de corrupció d’Emili Rousaud, exvicepresident institucional culer. Aquest divendres, segons ha transcendit l’endemà, un altre grup de socis, en aquest cas format per 21 membres, han demanat explicacions al màxim dirigent de l’entitat catalana sobre el fitxatge d’Antoine Griezmann i unes presumptes comissions que s’hauria endut un intermediari.

“Ens dirigim a vostè perquè ens confirmi o desmenteixi, totalment o parcial, diverses informacions aparegudes als mitjans de comunicació que apunten que algun assessor, directament o a través d’una societat mercantil, hauria percebut aproximadament set milions d’euros per part del Barça per fer d’intermediari en el fitxatge de Griezmann”, han demanat els afeccionats respecte al pagament de la clàusula de rescissió del davanter francès, de 120 milions d’euros, per part del Barça el passat juliol.

En la missiva dirigida al president blaugrana, els socis també demanen conèixer si l’agent en qüestió ha prestat en algun moment serveis jurídics a ell com a persona jurídica i/o a les seves empreses i al Barça. “En cas de confirmar els rumors, també ens agradaria saber si l’import abonat pel club a l’assessor és o no un import de mercat”, han finalitzat. Caldrà veure si Bartomeu decideix respondre els fidels culers per esclarir els fets i, d’aquesta forma, tancar una nova carpeta.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2020 | 10:40
    JordiP abril 26, 2020 | 10:40
    Tots sabem que la corrupció s'estén per la societat des del cim cap avall. Si els líders nacionals practiquen la corrupció, els ministres s'hi apunten i, per mimetisme i per no perdre passada, també busquen on ficar la mà. Se suposa que en un país de corruptes els uns no denunciaran el altres. Així, immergits en el clima de corrupció imperant, tothom suca el que pot. Fins i tot les minyones sisen les seves senyores. No estranya, doncs, que en un món que mou tants diners, hi hagi molts
  2. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2020 | 10:47
    JordiP abril 26, 2020 | 10:47
    Fa molts anys vaig dirigir una quantiosa inversió en obra pública per part del Gobierno. L'obra s'apropava al seu fi quan em va venir a visitar un gran subcontractiste i em va preguntar, sense disimular, que quina comissió demanava. En veure la meva cara de disgust em va aclarar que tothom sucava, i que jo no podia ser menys. Li vaig acceptar una participació (força calers) però que figurés en factura com "descompte personal Sr. JordiP". Va dir que era el primer cop en sa vida que veia ai
  3. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2020 | 10:56
    JordiP abril 26, 2020 | 10:56
    Un altre cop vam vendre a Filipines unes instal·lacions i màquines industrials per valor d'uns 50 milions de pessetes. Van demanar comissions (cap futesa) pel que donava els permisos d'importació, el que concedia les divises, el duaner, etc. Ja tot acordat, el gerent de l'empresa va afegir "la seva" comissió, un 15%. O sigui que robava la seva pròpia empresa! Alguns pagaments s'havien de transferir a tercers països. Els 50 milions de la factura passaven a 75 que havia de pagar l'empresa: l
  4. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2020 | 11:02
    JordiP abril 26, 2020 | 11:02
    No m'estranyaria un pèl que la majoria de fixatges vessessin diner per a tothom. Només així s'expliquen els enormes imports per a l'adquisició de jugadors de molt baix rendiment. Vegeu el "cas Neymar", la quantitat d'intermediaris que ha sucat més calers dels que jo veuré en ma vida i les demandes que s'han produït per part de gent que aparentment no tocaven pito. Denigrant. Com mosques a la mel.
  5. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2020 | 11:07
    JordiP abril 26, 2020 | 11:07
    Als anys 40, Muñoz Ramonet va comprar a Mèxic un vaixell carregat de cigrons i el va portar a Barcelona, ancrant-lo a 13 milles davant del port. Va demanar ajuda al Governador civil, que li va demanar .. diguem 1 pesseta per Tm; van convèncer el ministre de Comerç amb una altre pela per Tm; van "untar" el BancEspanya (per les divises) amb una altre pela, etc, etc. Finalment, el vaixell va desembarcar 60.000 o 70.000 tones de cigrons que es van vendre a preu estratosfèric d'estraperlo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa