Món Esport
Grifols, l’empresa millor posicionada per posar cognom al Camp Nou
  • CA
El nou Espai Barça.
El nou Espai Barça. | FCB

Grífols és l’empresa més ben posicionada per posar el cognom al Nou Camp Nou. Segons ha avançat RAC1, les negociacions entre el Barça i la farmacèutica, que ja fa força temps que van començar, han avançat considerablement en els últims mesos. Ambdues entitats catalanes encara han d’acabar de pactar alguns aspectes, però el conjunt blaugrana té la intenció d’anunciar l’acord oficial abans d’acabar l’any.

 

Sempre segons el mateix mitjà, Grífols lidera la llista de marques que s’han ofert per aconseguir els title rights del nou estadi blaugrana, que si segueix les previsions establertes per la junta directiva de Josep Maria Bartomeu s’hauria de començar a aixecar a partir del pròxim estiu. El Barça demana un inversor que aporti, com a mínim, 200 milions d’euros, però les informacions de la ràdio del Grup Godó assenyalen que la farmacèutica catalana pagarà 20 milions per temporada durant 20 anys. Una altra de les pretensions culers és que el pagament es realitzi en un únic termini, fet que ajudarà aquests a afrontar amb més garanties les grans despeses de construcció de l’Espai Barça.

 

El final feliç d’unes negociacions que fa més d’un any que van començar –encara que Grífols ho desmentís amb un comunicat, El Club de la Mitjanit ja va informar sobre l’interès de l’empresa a posar el cognom al Nou Camp Nou– està a punt d’arribar. Si els rumors es confirmen, l’empresa amb domicili fiscal a Catalunya que va ser fundada l’any 1940 farà el seu segon pas en el món de l’esport: cal remarcar que aquesta ja va salvar el Joventut de Badalona de la seva desaparició quan va entrar a formar part de l’accionariat del club verd-i-negre.

 

Grífols és una entitat amb 20.000 treballadors dividits en tres grans àrees de treball (sang, maquinàries d’hospital i biociència), totes relacionades amb la farmacèutica i la medicina. Encara no hi ha cap acord final entre el Barça i l’empresa catalana, però el Nou Camp Nou comença a prendre forma definitivament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa