Món Esport
Griezmann: “Va ser molt difícil rebutjar el Barça”
  • CA
Griezmann es lamenta durant el partit entre l'Atlètic de Madrid i l'Eibar al Wanda Metropolitano.
Griezmann es lamenta durant el partit entre l’Atlètic de Madrid i l’Eibar al Wanda Metropolitano. | EFE

Antoine Griezmann va protagonitzar el serial de l’estiu del 2018. El futbolista francès va convertir, literalment, la seva decisió final de renovar amb l’Atlètic de Madrid en una telenovel·la. El Barça va lluitar fins al final per fitxar el davanter per 100 milions d’euros, però no va aconseguir convèncer un futbolista que va anunciar el seu futur en un documental, #LaDecisión, produït per l’empresa de Gerard Piqué.

 

 

Uns mesos més tard, Griezmann ha explicat detalls dels moments de dubtes que va passar abans del Mundial de Rússia. “Va ser una decisió molt difícil de prendre. Tens el Barça que et vol, et truca i t’envia missatges a través dels jugadors i, d’altra banda, el club on estàs, que t’ho ha donat tot i on ets un jugador important i que, a més, fa esforços perquè et quedis, econòmicament i esportiva“, ha narrat el protagonista al Canal Football Club durant la concentració amb la selecció francesa.

 

Ser company d’equip de Messi pesava, encara que hagués de ser el seu segon, però els meus companys d’equip i el club ho van fer tot. Van parlar amb mi, em van apujar el salari i, al cap i a la fi, em van demostrar que era casa meva i que no havia de marxar. Simeone també va ser molt important: després d’un partit en què em van xiular, va venir a casa meva per calmar-me, parlar amb mi i deixar-me clar que confiava en mi”, ha continuat explicant quan ha estat qüestionat pel fet que va inclinar la balança a favor de la continuïtat a l’Atlètic de Madrid.

 

Un cop més, Griezmann ha tornat a reconèixer que van ser moments difícils, per a ell i per a la seva família, que també va ser clau en la decisió final que va prendre. “La meva parella va ser la que més va patir. La despertava a les tres del matí per parlar del meu futur”, ha sentenciat l’atacant.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa