Món Esport
Griezmann trenca el silenci i esclata contra les crítiques: “Que em deixin una mica tranquil”
  • CA

Antoine Griezmann ha trencat el silenci. Després d’un inici de temporada en què el seu entorn ha protagonitzat declaracions polèmiques contra Leo Messi i el Barça i en el qual sobre la gespa no ha aconseguit esvair els dubtes que va generar el seu rendiment durant el primer any al Camp Nou, el davanter francès ha concedit una entrevista a Movistar+. “Que em deixin una mica tranquil”, ha demanat l’exjugador de l’Atlètic de Madrid.

“Estic molt bé al Barça. Tothom m’ha acollit molt bé. Tinc ganes d’ajudar l’equip. El club va confiar en mi, em va fitxar i ara vull guanyar. No hi ha cap problema amb ningú, estic molt bé, de veritat. Només demano que em deixin una mica tranquil per poder gaudir”, ha reflexionat Griezmann sobre l’entorn blaugrana, qui l’ha col·locat en el centre de les crítiques darrerament. “Els dos últims anys han estat complicats, però queden molts partits per jugar i jo crec que tenim nivell per guanyar coses importants. A mi, personalment, em toca demostrar que estic preparat per jugar en aquest club”, ha afegit.

L’atacant francès ha continuat mostrant-se molt crític amb tot el que està acompanyant el seu pas per l’entitat culer: “És un no parar. Sempre passen coses dolentes. Quan no és amb en Leo és que me’n vull anar o que el Barça em vol vendre. Em llevo cada dia i veig que hi ha alguna cosa dolenta. Tant de bo que després d’aquesta entrevista es vagi calmant tot una mica amb mi”. Sobre la seva relació amb l’argentí, ha reconegut que al capità no li va agradar el que va fer l’estiu abans de fitxar pel Barça, quan va rebutjar el club català i ho va anunciar amb un documental molt polèmic, però també ha deixat clar que entre ells tot està bé. “Quan vaig arribar vaig parlar amb en Leo i em va dir que li havia molestat el que havia passat, ja que ell havia fet comentaris públics a favor del meu fitxatge i al final vaig quedar-me a l’Atlètic. També em va dir, però, que ara que jugava a l’equip estava a mort amb mi. Cada dia ho noto i ho sento així”, ha explicat.

Després de l’última polèmica amb el seu exrepresentant, Eric Olhats, Griezmann ha remarcat que “no tinc relació amb ell des que em vaig casar, ja que no va venir a la boda i em vaig enfadar molt”. “Ell opina i fa molt de mal, crea dubtes en el vestidor i sobre la meva relació amb Messi. En Leo sap que li tinc moltíssim respecte i que vull aprendre d’ell cada dia. Ja li vaig dir que parlaria públicament per aclarir les coses. Necessito una mica d’ajuda de tothom. Dels companys i de l’entrenador ja la tinc”, ha aclarit. També ha parlat sobre el seu oncle, que tampoc va estar gens afortunat a l’hora d’analitzar la situació. “El meu tiet no sap de què va el futbol. No tinc ni el seu número. Ja li vaig dir al Leo que no tinc res a veure amb ells”, ha confessat.

Clatellada a Quique Setién i Víctor Font

Griezmann ha demanat temps per adaptar-se a l’equip i ha recordat que en poc més d’un any ha tingut tres entrenadors i una pandèmia. “Valverde em demanava que jugués a l’esquerra i anés a l’espai. Notava la seva confiança. Després va arribar Setién i vaig aprendre molt de la sortida de pilota i algunes desmarcades. La meva relació amb ell va ser normal. Mai li vaig demanar explicacions per saber per què no jugava tot i que els meus pares m’aconsellaven que ho fes. Després de jugar cinc minuts contra l’Atlètic em va dir que volia parlar amb mi. Li vaig dir que no calia, que em dedicaria a treballar i no posaria cap impediment. Que si em volia posar, em posés. Em va preguntar fins quan estaria enfadat. Encara ho estic”, ha carregat contra el càntabre.

Per últim, Griezmann no ha tingut cap problema a demanar a Víctor Font que s’abstingui de dir si el seu fitxatge va ser encertat o no. “Jo accepto les crítiques, sobretot perquè no estic jugant bé. Però és molt difícil arribar d’un equip, tenir tres entrenadors, passar una pandèmia… Necessito més temps. Fins i tot els que poden ser candidats a la presidència parlen de mi. Ja en tinc prou amb el que passa al camp perquè ells diguin si soc un bon jugador o no”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a novembre 24, 2020 | 08:57
    rd novembre 24, 2020 | 08:57
    es molt dolent, i a sobre xulo i prepotent..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa