Griezmann trenca un contracte de patrocini per qüestions humanitàries

El davanter francès es desvincula de Huawei per la presumpta col·laboració de la companyia telefònica amb la persecució de l'ètnia dels uigurs per part del govern xinès

Antoine Griezmann ha anunciat a través de les xarxes socials que ha trencat la seva aliança amb Huawei per qüestions humanitàries. El davanter francès del Barça ha pres aquesta decisió després que el The Washington Post revelés que la companyia de telefonia havia desenvolupat un identificador facial al servei del govern xinès per perseguir l’ètnia dels uigurs.

El futbolista blaugrana s’ha mostrat contundent. “Després de les sospites fortes segons les quals Huawei hauria contribuït a desenvolupar una alerta uigur a través d’un software de reconeixement facial, anuncio que acabo immediatament la meva col·laboració amb aquesta societat. Aprofito per convidar Huawei a no només negar aquestes acusacions, sinó a emprendre accions concretes per condemnar aquesta repressió en massa i utilitzar la seva influència per contribuir en el respecte dels drets humans”, ha publicat.

Més informació

Nou comentari