Griezmann trenca un contracte de patrocini per qüestions humanitàries

Antoine Griezmann ha anunciat a través de les xarxes socials que ha trencat la seva aliança amb Huawei per qüestions humanitàries. El davanter francès del Barça ha pres aquesta decisió després que el The Washington Post revelés que la companyia de telefonia havia desenvolupat un identificador facial al servei del govern xinès per perseguir l’ètnia dels uigurs.

El futbolista blaugrana s’ha mostrat contundent. “Després de les sospites fortes segons les quals Huawei hauria contribuït a desenvolupar una alerta uigur a través d’un software de reconeixement facial, anuncio que acabo immediatament la meva col·laboració amb aquesta societat. Aprofito per convidar Huawei a no només negar aquestes acusacions, sinó a emprendre accions concretes per condemnar aquesta repressió en massa i utilitzar la seva influència per contribuir en el respecte dels drets humans”, ha publicat.Més notícies

Autocrítica de Griezmann: “La culpa és nostra, dels jugadors”

El francès es mostra decebut amb l’actuació del Barça contra la Juventus

Joan Laporta inaugura la seva seu electoral, “la llar del barcelonisme”

'Estimem el Barça' obre les portes de la casa des d'on durà a terme el pla de “treballar, treballar i treballar perquè els culers tornem a transitar pel camí de l’èxit”

Nou comentari