Griezmann es posa la granota de treball

El francès mostra la seva millor versió després de la suplència en el darrer partit de Lliga

No és fàcil encaixar al Barça. Encara és més difícil si l’arribada d’un jugador està envoltada de sobreexcitació. Griezmann va aterrar a Barcelona sota sospites a causa del preu i les circumstàncies en què va firmar pel club blaugrana, després de la negativa de l’any anterior. El francès també ha estat tenint problemes d’adaptació al joc de l’equip i a la seva nova posició. Però avui Griezmann ha fet un molt bon partit en una posició redescoberta per a ell i ha marcat un gol que inaugura la primera festa del nou trident blaugrana.

Fa només uns dies Griezmann semblava un jugador a la recerca del seu espai dins del camp i preocupat per no destorbar ni Messi ni Luis Suárez. També se’l veia visiblement incòmode en l’extrem esquerre, una posició que feia més de cinc anys que no ocupava. El gran partit de Dembélé contra el Sevilla en aquesta posició va sumar més dubtes en si realment Griezmann havia de ser titular en aquest equip.

Més enllà del gol, que ha arribat després d’una gran passada llarga del seu amic Lenglet, el ‘7’ blaugrana ha demostrat una connexió absoluta amb l’equip -especialment amb Messi i Suárez- i una adquisició pràcticament miraculosa dels automatismes de la posició d’extrem esquerre. Tot acompanyat d’un treball defensiu que pot ser diferencial en els partits més exigents de la temporada.  

Fa la sensació que Griezmann no és un jugador d’esperar quiet i atribuir les seves males actuacions a les bruixes o als capricis del futbol. Fa la sensació que la suplència davant el Sevilla l’ha esperonat per posar-se a treballar per poder-se adaptar a l’única posició en la qual pot jugar per acompanyar Messi i Suárez. A banda del seu talent, que encara queda molt per veure, el futbolista internacional francès ha demostrat merèixer una oportunitat.

Més informació

Nou comentari