Món Esport
Griezmann: “M’ha anat bé l’aturada, necessitava descansar”
  • CA

Antoine Griezmann ha concedit una entrevista als mitjans del Barça i ha explicat que tant ell com els seus companys “tenim moltes ganes de tornar”, ja que “fa molt que no juguem cap partit oficial”. “Tant de bo que surti tot bé”, ha afirmat en una conversa en què ha remarcat que la visita al Mallorca “és important per arrencar bé les onze finals que tenim al davant”.

A més, el davanter francès ha celebrat haver pogut tenir uns mesos per desconnectar i passar temps amb la seva família. “Personalment, m’ha anat bé l’aturada, necessitava descansar. Feia cinc anys que no tenia tant de descans, mental i físic. M’ha anat bé. He pogut gaudir de la família i ara estic al màxim”, ha reflexionat l’exjugador de l’Atlètic de Madrid, que ha recordat també que el Barça és el líder i “tenim les cartes en la nostra mà” per ser campions.

Per últim, Griezmann ha deixat ben clar que jugar sense públic al Camp Nou “serà estrany”, com ho va ser l’entrenament del dissabte passat que els de Setién van fer “per acostumar-nos-hi una mica”, i que vol ser “algú important en l’equip, al camp i fora del camp”. “Vull gaudir del futbol i ajudar els meus companys a guanyar tots els partits”, ha afegit. En relació amb l’alta mèdica de Suárez, el francès ha opinat que “és un jugador que marca la diferència en els grans partits, al costat de Leo Messi” i que “és una alegria enorme per a nosaltres tenir un jugador d’aquest nivell disponible”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa