Món Esport
Griezmann acceptaria ajornar part del seu sou per ajudar el Barça
  • CA

Aquest dimecres començarà la negociació entre la directiva de Josep Maria Bartomeu i tots els treballadors i esportistes del Barça per acordar les condicions de la rebaixa salarial que necessita el club blaugrana per pal·liar les conseqüències econòmiques de la crisi del coronavirus, desque ha despullat un model de gestió insostenible. Segons ha transcendit en les darreres hores, els jugadors del primer equip blaugrana no tenen la intenció d’acudir a la reunió… però això no vol dir que tots els efectius estiguin d’acord amb el burofax que els capitans van enviar a la junta culer per mostrar la seva disconformitat.

Tal com va transcendir el cap de setmana passat, Ter Stegen i De Jong no comparteixen el posicionament del vestidor. El porter alemany està a punt de renovar amb el Barça i, per tant, ja ha acceptat que el seu futur contracte inclogui una reducció inicial del sou que s’anirà afegint progressivament a mesura que passi el temps. Catalunya Ràdio també va posar sobre la taula el nom de Lenglet, però la figura del central francès no ha tornat a aparèixer en les informacions sobre els futbolistes que no han signat la carta. Per últim, De Jong va arribar fa només un any i ni ell ni la directiva es plantegen una renovació, però ell sí que accepta una calendarització del seu salari.

Segons ha informat Mundo Deportivo, Antoine Griezmann també està disposat a renunciar ara a una part del seu sou per ajudar el Barça. El davanter francès encara no ha pactat res amb el club, però les converses estan a prop de concretar-se. Si res no es torça, l’exjugador de l’Atlètic de Madrid s’afegirà a la llista de jugadors que no volen posar pals a les rodes a Josep Maria Bartomeu, en la qual també hi ha Miralem Pjanic i Sergiño Dest. Els seus casos, no obstant això, són diferents: han estat fitxats en unes circumstàncies excepcionals i, per tant, ja tenen un contracte adaptat a la nova (i perillosa) normalitat econòmica blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa