Un gran d’Europa vol arrabassar Ansu Fati al Barça

La possible sortida del seu jugador insígnia precipitaria la possible arribada del blaugrana

Una jove promesa sempre aixeca l’interès dels grans clubs, i més encara quan es tracta del millor jugador jove del món. Segons expliquen des d’Itàlia, la Juventus estaria molt interessada a emportar-se a Ansu Fati cap a Torí. El portal especialitzat en notícies del mercat de la Serie A, Calciomercatonews.com, assegura que els italians pensen en el jove jugador blaugrana com a substitut davant una possible sortida de Cristiano Ronaldo a la lliga nord-americana.

Segons aquest mitjà, fa anys que Fati es troba en el punt de mira de Fabio Paratici, el director esportiu de la Vecchia Signora. Per tant, davant la potencial sortida de Cristiano Ronaldo, la circumstància que actuaria com a detonant en aquest cas, la Juventus podria desplegar tot el seu arsenal per a seduir davanter blaugrana.

La mateixa informació assegura que el Barça podria desprendre’s del jugador per un mínim de 80 milions d’euros. Així i tot, el club català ja va rebre l’estiu passat diferents ofertes com la del Manchester United, totes fallides. Des de Barcelona, però, es remeten a la clàusula de rescissió del jugador, fixada actualment en 400 milions d’euros.

Més informació

Nou comentari